Lumagatan 17, 4 tr

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 3 rum
  • 85 kvm
Anmäl intresse

Fantastisk trea på eftertraktad adress med balkong i väster

Redan när du kliver in genom dörren så möts du av en känsla av ljus och rymd. Vackra ekparkettgolv välkomnar dig in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum där vänner och familj kan samlas och umgås utan att behöva trängas. Lägg därtill en stor balkong om ca 11 kvm som blir en förlängning av vardagsrummet sommartid. Här kan du blicka ut över kanalen och föreningens nybyggda innegård.

Sovrummen ligger avsides och har god förvaring i form av klädkammare. ytterligare förvaringsmöjligheter finns i anslutning till entrén i form av en extra djup garderob med skjutdörrar som slukar det mesta.

Sammanfattningsvis en perfekt lägenhet för familjen att växa i eller för de som söker gott om utrymme på bästa adress. Lägg därtill en välskött förening med god ekonomi som speglar av sig på den låga månadsavgiften.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla udde till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Hösten 2017 byggs tvärbanan ihop med Saltsjöbanan. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området.

På behagligt promenadavstånd ligger den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och på promenadavstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag, bibliotek och apotek. I området finns flera förskolor och grundskolor, exempelvis Vittra Lumapark, Sjöresan, Fryshuset och Sjöstadsskolan. I och omkring Hammarby Sjöstad finns dessutom flera gymnasieskolor med olika inriktningar. Här finns ett brett utbud av restauranger, för att nämna några finns här Texas Long Horn för den hungrige, sushirestaurangen Tezukuri eller populära Fandado för finsmakaren eller varför inte gå till nya Carnegie bryggeriet och Restaurang Göteborg för ett festligt besök.

För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Vintertid kan man åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. I området finns flera gym och träningsanläggningar. (SATS, Nordic Wellness och Puls & Träning)
På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Varmt välkommen på visning.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

3 rum

Boarea:

85 kvm

Avgift:

3 914 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Extra kontaktperson

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Lumagatan 17, 4 tr, Hammarby Sjöstad.

HitCounter