Västra vägen 15, 2tr

Solna C / Rudviken / Solna kommun
3 440 000 kr
  • 3,5 rum
  • 78 kvm

RENOVERINGSOBJEKT MED POTENTIAL

RENOVERINGSOBJEKT MED POTENTIAL. I populära Rudviken med sina finner Ni denna 3,5:a med radhuskänsla och låg avgift. Möjlig 4:a. Här bor Ni i ett centralt läge endast ett stenkast ifrån Solna C och kommunikationer. Boendet är i behov av renovering och erbjuder möjligheten att sätta sin egen stil och prägel. Samtliga ytor utnyttjas optimalt med stort och sällskapsvänligt vardagsrum samt två stycken sovrum med flera goda inredningsmöjligheter.

På Västra vägen bor Ni med kort gångavstånd till Solna C som erbjuder ett rikt utbud av affärer och restauranger. Dessutom finns det goda kommunikationer med både buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Rudviken är ett barnvänligt område med dagis, fritids och skola i närområdet. Det tar mindre än 30 minuter att gå till Vasastan. Hagaparken med dess fina natur ligger även i närheten.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På gångavstånd från lägenheten når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. I november år 2015 öppnade Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall kommer att vara ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Välkommen på visning!

Olof Petersén - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3,5 rum

Boarea:

78 kvm

Avgift:

3 256 kr

Slutbud:

3 440 000 kr (44 103 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter