Dörjgränd 6

Södermalm / Stockholm kommun
4 300 000 kr
  • 2 rum
  • 78 kvm

Ljus 2:a i 2 plan med egen uteplats invid kaj och vatten!

Varmt välkomna till denna fantastiska 2:a i två plan med egen uteplats i rakt söderläge med utsikt mot kaj och Hammarby kanal.

Lägenheten är mycket välplanerad med sociala ytor på nedre plan i form av kök, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord (rummet har drygt 5 meter i takhöjd), toalett samt rymligt förvaringsutrymme. Här finns också utgång till lägenhetens mysiga uteplats i rakt söderläge alldeles invid kaj och Hammarby kanals promenadstråk.
På övre plan finner du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, badrum, en arbetsplats med utsikt över vardagsrummet samt en stor klädkammare/förvaringsutrymme.

I Brf Tullstugan 3 bor du i lugna kvarter invid vattnet på Södermalm.
Denna välskötta förening har en rymlig gemensamhetslokal som ligger vackert ner mot vattnet samt en övernattningslägenhet.

Se föreningens hemsida för mer info:
http://www.tullstugan.se

Kvarteren kring Dörjgränd inspirerar till promenader då du har vackra Hammarby Kanal alldeles utanför med ett brett promenadstråk längs mysig kaj. Inom ett par minuter har du grönskande Blecktornsparken som även tar dig vidare mot Vitabergsparken och vackra Sofia Kyrka.

All form av service och shopping finner du i närbelägna Skanstull och på Ringvägen. Här finns även tunnelbana grön linje samt flertalet bussar som tar dig till Stockholms innerstads alla delar.
Bara ett par minuters vidare promenad tar dig till centrala SoFo med ett fantastiskt utbud av små butiker, barer, caféer och restarunger.

Varmt välkomna på visning!

Johan Hägg - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

Storlek:

2 rum

Boarea:

78 kvm

Avgift:

3 429 kr

Slutbud:

4 300 000 kr (55 128 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter