Barytonvägen 5

Östra skogås / Huddinge kommun
2 560 000 kr
  • 3 rum
  • 83 kvm

Möjlighet att bygga om till 4 rok genom att inreda vinden som idag används som förråd

Möjlighet att bygga om till 4 rok genom att inreda vinden som idag används som förråd.

Rosenbuskar, hallonbuskar och jordgubbar- det låter som en dröm- låt radhusdrömmen bli sann denna gång! Nu finns tillfälle för ett radhus med två uteplatser och en lättskött tomt och med lekplats utanför dörren.

I lugna kvarter finns detta mysiga boende i två plan. På baksidan kan du luta dig tillbaka och njuta av en oas av morgonsol samtidigt som du har utsikt över gården. På framsidan har du istället trädäck med kvällssol. Trädgården kantas förutom av jordgubbar och hallonbuskar även av syrener och rododendronbuskar.

Bostaden erbjuder renoverat kök med diskamskin och två badrum - ett på vardera våningsplanet. Det finns tvättmaskin installerat i ett av badrummen för att göra vardagen bekvämare. Sovrummen är placerade på samma våningsplan på ovanvåningen.

Tomten är friköpt, vilket gör att du slipper oroa dig för höjningar av tomträttsavgälder. Det finns möjlighet till en parkeringsplats utomhus mot en låg kostnad om 130 kr och även garageplats.

Att din oas dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till. Attraktivt och grönt läge på en lugn gångväg. Med ett geografiskt läge runt mittpunkten av Skogås östra sida finns såväl badplats som centrum och kommunikationer ett par minuter ifrån. Gott om naturupplevelser runt knuten, såväl under sommaren som under vintern. Bad, skridskoåkning, fotboll, handboll, badminton mm. I närområdet finns flera skolor och förskolor. Perfekt för barnfamiljen!

Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

83 kvm

Tomtarea:

168 kvm

Slutbud:

2 560 000 kr (30 843 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter