Huvudstagatan 29, 5 tr

Huvudsta / Solna kommun
3 350 000 kr
  • 3 rum
  • 70 kvm

Nyrenoverad trea på femte våningen i toppklass! Generös balkong i soligt och fritt läge!

Totalt nyrenoverad lägenhet med bästa solläge! Öppen och social planlösning med kök i toppklass som dessutom erbjuder en generös balkong med sol från morgon till kväll på femte våningen i fritt läge med grönskande utsikt. Lägenheten har nyligen renoverats med genomtänkta och stilrena materialval. Gott om förvaring finns i separat klädkammare i anslutning till hallen samt i garderobsvägg från golv till tak i det ena sovrummet. Badrummet är helkaklat med dusch och badkar.

Bostaden ligger i ett perfekt läge i Solna där ni har god service runt knuten och samtidigt möjligheten att enkelt och snabbt nå Sthlm city. I närheten finns butiker, restauranger, café, matbutik, gym mm. Solna strandpromenads gröna promenadstråk och nytt strand- och poolbad med bryggor finns inom 10 min promenad nere vid Ulvsundasjön där http://www.solnaseglarskola.se huserar. Finns även promenad och cykelväg längs Pampas Marina som har en härlig restaurangpaviljong på brygga. Här finns även den vackra 4H-gården och Huvudsta ridskola, Huvudsta slott och Huvudsta Gård. Kajak- och kanotuthyrning finns för en tur på vattnet. Längs Karlbergskanalen kan man inom behagligt promenadavstånd nå Vasastan eller Kungsholmen.

Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Hagaparken där Kronprinsessan med familj bor erbjuder härliga gröna omgivningar, passar perfekt som joggingspår och under sommaren kan ni ta ett dopp i Brunnsviken eller spela tennis på utomhusbanorna vid Haga Forum som också har en trevlig restaurang.

Solna Centrum nås på ett par minuters promenad. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Goda kommunikationer med T-bana Västra skogen som nås med ca 5 minuters gång, två linjer till Sthlm C. Västra Skogen och Huvudsta centrum ligger också inom kort promenadavstånd.

Solnas senaste shopping och upplevelsetillskott är Friends Arena med stora evenemang och Mall of Scandinavia, här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

70 kvm

Avgift:

4 340 kr

Slutbud:

3 350 000 kr (47 857 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter