Backvägen 7, 2tr

Råsunda / Solna kommun
4 200 000 kr
  • 4 rum
  • 87 kvm

4:a om 87 kvm med balkong i Råsunda

Här finner Ni en familjebostad med härlig planlösning i barnvänliga och populära Råsunda. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusflöde genom fönsterpartier i två väderstreck samt en härlig balkong med grönskande utsikt mot Råstasjön i syd/västläge med härlig eftermiddag/kvällssol. Här erbjuds ett badrum samt en gäst-WC, ett kök med med matplats, Walk-in closet som nås från två av bostadens tre sovrum samt ett rymligt och socialvänligt allrum med vacker stavparkett samt öppenspis (ej eldningsbar) som förstärker bostadens mysfaktor. En mycket trevlig bostad med fantastisk potential för Er som vill sätta Er egna prägel på dena 50-tals pärla och bo med ett toppenläge!

Strax utanför bostaden finner ni en trevlig lekpark som barnen kommer att älska och med kort promenad når ni Råstasjön samt Mall of Scandinavia.
Som föreningsmedlem har ni tillgång till en trevlig takterrass med grill och ljuvlig utsikt över Råstasjön. Takterrassen kan bokas för trevliga stunder med nära och kära.

Till lägenheten hör vinds- och källarförråd.

Råsunda är Solnas mest populära och eftertraktade område med småstadskänsla. Här finns allt vad man kan önska sig, såsom träningsanläggningar, flertalet restauranger, caféer, frisörer, matbutiker och mycket mer. Råsunda är ett familjevänligt område med flera skolor och förskolor i området.

På kort promenadavstånd når Ni Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner Ni även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

En bit bort ligger Solna Centrum med ett brett utbud av butiker samt mycket goda komunikationsmöjligheter.

Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende, här finns de populära sjöarna Råstasjön och Lötsjön som bjuder på härliga motions samt promenad slingor. Här finner Ni även populära lunch/caféet Gröna Villan som är populärt sommartid. Ytterligare natursköna områden finner ni i Hagaparken med Brunnsviken som erbjuder flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer på bekvämt gångavstånd. I närområdet ligger även Ulriksdal slottsträdgård med mysiga omgivningar.

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

87 kvm

Avgift:

4 917 kr

Slutbud:

4 200 000 kr (48 276 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter