Solnavägen 110

Gamla Råsunda / Solna kommun
5 550 000 kr
  • 3 rum
  • 91 kvm

Sekelskiftesdröm 3:a/ möjlig 4:a med tre kakelugnar, trägolv & balkong i stabil Brf!!

Äntligen en sekelskiftestrea till salu i ett av Gamla Råsundas mest attraktiva lägen! Här bor man på första våningen med hiss, direkt ovanför Ståket Råsundas mittpunkt med damm och planteringar. Fönster vetter ut mot Stråket, Solnavägen och in mot föreningens gård. Ena sovrummet har två stora fönsterpartier och gör det möjligt att dela av till två rum för den som önskar skapa en fyrarummare.

Denna trivsamma bostad erbjuder hela tre stycken kakelugnar, en i varje rum. Från kök har man dessutom utgång till bostadens balkong som ligger i ett lugnt och skyddat läge in mot föreningens gård. Utöver kakelugnarna kan man här njuta av många sekelskiftesdetaljer så som högt i tak, serveringsskåp och vackra trägolv, dörrar och fönster. Bostaden är både charmig samtidigt som den erbjuder allt praktiskt man kan önska sig av en modern bostad så som modernt kök med diskmaskin och badrum med tvättmaskin. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter och i anslutning till de båda sovrummen ligger klädkammare. Till lägenehten finns ett källarförråd.

Föreningen
Trivsam förening med en härlig innergård med utemöbler, grill och sandlåda. Från föreningens tvättstuga finns fönster ut mot gården som gör det möjligt att fixa med tvätten samtidigt som barnen leker i sandlådan. I föreningen finns också stort cykelrum, plats för barnvagnar och miljörum.

Närområdet
Här bor ni i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge. Med charmiga stråk, bageri längs gatan och Råsundavägen som erbjuder flera restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och småbutiker är läget mer än attraktivt. Lite längre upp på Råsundavägen ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden.

Kommunikationer
Kommunikationerna är utmärkta. En kort promenad bort vid Solna Centrum avgår förutom flera bussar T-banans blå linje som på ca 10 min tar er in till T-centralen. Tvärbanan ute på Frösundaleden trafikerar idag sträckan mellan Sickla via Alvik och Solna station. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen, shoppinghangarerna i Bromma och till fjärrtågen från Sundbyberg station. Vid Solna station kan ni hoppa på Pendeltåget och ett stopp bort ligger Odenplan. Pendeln tar er åt andra hållet till bl.a. Arlanda. Buss 515 stannar uppe på Råsundavägen och tar er mellan Odenplan och Sundbybergs station. Buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), Buss 156 (Danderyds sjukhus- Solna strand) stannar också längs med Råsundavägen. Övriga bussar som avgår i närheten; 515, 509, 505, 70 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på E4:an och E18.

Natur och fritid
Naturen ligger runt knuten antingen beger ni er till Skytteholmsparken med basket- och fotbollsplan. Närmaste fotbollsplan, bara 200 meter bort, är Råsunda IP där både AIK och Råsunda IS tränar både barn och ungdomar. Råsundas egna yogastudio Little Peace Yoga är poulärt och närmsta gym är Puls & Träning uppe i Filmsatden. Till Råstasjön med fina motionsslingor och tennishall är det bara ett par minuter. Vid rätt väderförhållanden kan man dessutom vintertid åka långfärdsskridskor på sjön. Större grönområden hittar ni i Hagaparken där ni under sommaren kan ta ett dopp i Brunnsviken, spela tennis på utomhusbanor eller besöka fjärilshuset och Ulriksdals Slottsträdgård. Ursviks stora naturområde på andra sidan E18 är perfekt för dig som gillar terränglöpning och skidåkning. I Ursvik ligger Överjärva gård med djurhållning och café. I Järvastaden ligger Mulle Mecks temalekpark baserat på en populär barnboksfigur.


Varmt Välkomna på visning!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

91 kvm

Avgift:

4 050 kr

Slutbud:

5 550 000 kr (60 989 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter