Kata Dalströms gata 15

Fruängen / Stockholm kommun
2 560 000 kr
  • 2 rum
  • 58 kvm

Bostad med balkong i fritt sydvästläge i Fruängen Centrum- 450 m från T-banaBoende beläget på en lugn återvändsgata endast 450 m från tunnelbanan.

Bostaden erbjuder ett renoverat kök med diskmaskin och ett stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Utgången till balkongen är från de sociala ytorna i vardagsrummet och ger dig ett extra rum sommartid. På balkongen kan du luta dig tillbaka och njuta av en oas i sydvästligt läge och med utsikt över omgivande grönska och trädtoppar. Bostaden ligger på första våningen men eftersom huset är byggt i souterräng upplevs balkongen som från våning tre. Lägenheten går enkelt att bygga om till en minitrea genom att dela av sovrummet till två sovrum. Vill man istället ha en trea med fönster kan köket delas av.

Lugnt läge i hjärtat av Fruängens centrum. Stor, etablerad och mycket stabil förening med låg belåningsgrad om 2178 kr/kvm samtidigt som de har de stora renoveringarna bakom sig. Brf Tre Damer är en mycket uppskattad och välskött förening med övernattningslägenhet och hobbyrum.

Ett stenkast härifrån har Mälarhöjdens Idrottsplats med tennishall, fotbollsplan och ishockeyhall. Omkring huset finns det mysiga promenadstråk och det är endast två minuters promenad till affärer, service och kommunikationer i centrumet.

Fruängens centrum erbjuder 30-tal butiker och kommunikationer såsom tunnelbana till Centralen på 18 min och bussar mot Älvsjö och handelsplatserna i Kungens Kurva och Skärholmens C

Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

58 kvm

Avgift:

3 070 kr

Slutbud:

2 560 000 kr (44 138 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter