Jungfrudansen 7, 2tr

Huvudsta / Solna kommun
3 800 000 kr
  • 4 rum
  • 81 kvm

Väldisponerad och trevliga 4:a med inglasad balkong!

Välkommen hem! Nu har ni möjligheten att förvärva denna välplanerade och mycket fina 4:a på populära Jungfrudansen. Här bor Ni på attraktiv adress med endast 3 min promenad till T-bana som tar Er till Stockholm city på ca 9 min. Passar Er som vill bo i ett centralt område med närhet till vacker naturomgivning och trivsamma promenadstråk.

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket förstärker den luftiga och härliga ytan att umgås på. Samtliga kvadratmetrar är välplanerade och lättmöblerade.
Ett modernt och påkostat kök med komplett maskinell utrustning samt trevlig matplats invid fönsterparti för trevliga middagsstunder. Sovrummen är ljusa och behagliga och bjuder på goda förvaringsmöjligheter, här kommer ni att finna ro! Från det ena sovrummet når ni bostadens mysiga och inglasade balkong. Fräscht, helkaklat och påkostat badrum med bekvämligheter så som dusch och tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna i hallen samt i sovrummen.

Populär förening med god ekonomi där hushållsel ingår i avgiften! Även bredband kan fås gratis efter betald uppläggningsavgift mot 1800 kronor.

Jungfrudansen har ett högt läge invid Ulvsundasjön och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenadvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. På promenadavstånd finns Huvudsta C och Solna C som erbjuder shopping och restauranger. Invid nationalarenan Friends Arena ligger Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingcenter! Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbana och buss.

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

81 kvm

Avgift:

4 456 kr

Slutbud:

3 800 000 kr (46 914 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter