Starrbäcksgatan 11 C

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
2 850 000 kr
  • 2 rum
  • 47 kvm

Toppmodernt 2:a i centrala Sundbyberg!

I hjärtat av Sundbyberg finner ni denna välplanerade bostad med stilrena materialval och modern charm. Här finner du ett rymligt helkaklat badrum med duschhörna, kommod och vägghängd wc. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt boende att verkligen trivas i. Från vardagsrummet tar man sig vidare till sovrummet med plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet nås en fatastisk terass med eftermiddagssol mot föreningens innergård!

Bostaden har ett väldigt centralt läge och erbjuder samtidigt en lummig och trivsam miljö. Med endast några få minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer så som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer. Endast 250m till Duvbo Tunnelbanestation!

All tänkbar service, restauranger och butiker finns i direkt anslutning till lägenheten. Förutom närhet till kommunikationer innebär Sundbyberg också närhet till natur med bland annat härliga promenad- och joggingstråk kring Löt- och Råstasjön. Tornparken och Marabouparken ligger på gångavstånd och i närheten finns även simhall, idrottsanläggning och mycket mer.

Michelle Colegate - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

47 kvm

Avgift:

2 663 kr

Slutbud:

2 850 000 kr (60 638 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter