Näckrosvägen 5

Råsunda / Solna kommun
4 360 000 kr
  • 3 rum
  • 74.5 kvm

Ljus, hemtrevlig gaveltrea med balkong i högt soligt läge mot Näckrosparken!

Välkommen på visning av denna välplanerade, naturnära och ljusa lägenhet med fönster i flera väderstreck. Den rymliga och skyddade balkongen bjuder på bästa solläge och utsikten över Näckrosparken är svårslagen!
Lägenheten är nästan helt skyddad från insyn, och med naturen utanför fönstret är det lätt att glömma att all tänkbar service ligger endast en kort promenad bort på andra sidan Näckrosparken, eller nere i Mall of Scandinavia vid Råstasjön.

I lägenheten finner ni ett stort vardagsrum med utgång till balkong, två rymliga sovrum, kök med intilliggande matrum, badrum, hall och klädkammare. Samtliga rum har vackra trägolv och vitmålade väggar, vilket ger en ljus och hemtrevlig känsla i hela lägenheten.

Vardagsrummet är stort och luftigt och har vackert parkettgolv. Stora fönster i tre väderstreck ger ljus från morgon till kväll. Utsikten är över trädtopparna och grönskan i Näckrosparken, och läget är helt insynsfritt. Här finns även de pardörrar som leder ut till den härliga och skyddade balkongen i bästa sydläge.

De båda sovrummen är rymliga, ljusa och insynsskyddade och har golv av charmiga trätiljor.

Köket är arbetsvänligt med bänkskivor av trä, vitmålade luckor och gott om förvaring med skåp upp till tak. Här finns också kyl/frys, spis, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. I direkt anslutning till köket ligger det mysiga och praktiska matrummet, med plats för uppemot åtta personer.

Hallen är rymlig med gott om förvaring. I anslutning till hallen finns också en välinredd och mycket praktisk klädkammare.

Från hallen når ni badrummet som är helkaklat, fräscht och inrett i ljusa färger. Här finns kommod med handfat, dusch och kombinerad
tvättmaskin/torktumlare.

Till lägenheten hör både ett vinds- och källarförråd.


FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Föreningen har samarbetsavtal med Handelsbanken vilket ger dig som blivande medlem fördelaktiga lånevillkor.

Cykel- och barnvagnsförråd och tvättstuga finns i huset. Precis utanför porten ligger en lekplats med sandlåda och gungor, mycket smidigt för er med barn.

För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 300 kr per dag och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Gemensam grovtvättstuga finns samt slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg.

SERVICE/NÖJE
På Näckrosvägen bor ni med allt man kan önska bara några minuter bort på andra sidan gatan inne i nybyggda Filmstaden ligger Råsundas egen SF- biograf på Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan som fått en stjärna i White Guide. Samma utmärkelse har café Du Bon Pain fått som ni hittar längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo.
Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar ni på ca 7 minuter.

GRÖNOMRÅDEN/FRIDIT/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarn på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll.


KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till föreningens "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan stannar ett stenkast bort och trafikerar idag sträckan mellan Alvik och Solna station. När den är helt utbyggd ska den gå bort till Sickla. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen, shoppinghangarerna i Bromma och till fjärrtågen från Sundbyberg station.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Varmt välkomna på visning!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

74.5 kvm

Avgift:

4 218 kr

Slutbud:

4 360 000 kr (58 523 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter