Verkstadsvägen 6

Råstahem/Solna / Solna kommun
7 700 000 kr
  • 6 rum
  • 152 + 73 kvm

Charmig 20-tals villa med ett av Råstahems bästa lägen - Renoveringsbehov

I charmiga Råstahem ligger denna underbara familjevilla inbäddad i idyllen. Belägen på en lugn gata, med ett av Råstahems bästa läge och rätt sida finner ni denna villa som kan bli ert nya hem. Sol under större delen av dagen och en härlig trädgårdstomt med gärsmatta där barnen kan leka fritt. Här välkomnas ni in på en grusad gånstig, med tomten omgiven av skyddande häck. Njut när ni kopplar av på balkongen med utsikt mot takåsar i högt läge. Här finns uppfart med plats för en bil samt ytterligare utrymme finns i garaget.

Huset är rymligt och har en boyta på152 kvm fördelade i två plan och en källarvåning om 73 kvm. Här ges möjlighet och renovera och inreda efter egen smak och tycke. Huset är från 1929 och har genomgående fina och slitstarka trägolv med vackra spröjsade fönster och härligt burspråk.

- Huset säljs med friskrivningsklausul.

Fördelarna med att bo i Råstahem är många. Så centralt men ända med naturen och utmärkta kommunikationer runt knuten. Här bor Ni med närhet till flera vackra grönområden såsom Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön vid Överjärva gård med café och djurhållning. På behagligt avstånd ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenader och joggingspår. Vintertid plogas sjön för skridskoåkning. Intill ligger tennishall. I Mall of Scandinavia ligger SATS senaste gym. För dig som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår under vintern. För golfentusiaster finns den fina golfbanan i Ulriksdal som med bil nås på endast 8 minuter. I Hagaparken finns utomhusbanor för tennis och under sommaren kan man ta ett dopp i Brunnsviken eller besöka Fjärilshuset. För er med mindre barn rekommenderas Järvastadens stora temalekpark -Mulle Meck baserat på en barnboksfigur.
Matköpen görs smidigt antingen i Järvastaden (ICA) eller Bagartorp (Hemköp). I Mall of Scandinavia ligger både ICA MAXI och Hemköp.
Mall of Scandinavia - Nordens största shoppingcenter och här finns något för alla. Häftig biobeök på SFs senaste satsning IMAX, shopping för alla plånböcker, god service och massvis med spännande restauranger och caféer. Vill man äta gott finns också flera restauranger uppe i Råsunda, däribland Supreeme Burger, Texas Longhorn och Regissörsvillan som har en stjärna i White guide. Råsundas hembageri Du Bon Pain på Tottvägen har fått en utmärkelse i samma guide. I nyöppnade Winery Hotel erbjuds Naturligt, närodlat och nytänkande på menyn som präglas av säsong och gästande vinproducenter. Erfarna sommelierer guidar gästerna till såväl nya vinbekantskaper som oväntade, spännande kombinationer av mat och vin.

Kommunikationerna är goda. Ulriksdals pendeltågsstation ligger 10 minuters promenad bort och tar Er in till T-centralen på ca 10 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 157, 505 och 540 som tar en till bl.a. Solna Centrum, Spånga station, Bergshamra, Danderyd och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man smidigt ut på E18, E4 och E20.

Said Azzam - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

6 rum

Boarea:

152 kvm

Biarea:

73 kvm

Tomtarea:

725 kvm

Slutbud:

7 700 000 kr (50 658 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 34 222 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter