Mariehällsvägen 16

Bromma Mariehäll / Stockholm kommun
3 050 000 kr
  • 2 rum
  • 57,2 kvm

Suverän 2:a med fantastisk och inglasad balkong!

Med högt och fritt läge finns denna ljusa och väl tilltagna 2:a med underbar och inglasad balkong. Väldisponerat vardagsrum med lättmöblerade ytor och härliga fönsterpartier med utsikt över grannskapet och bort över Sundbyberg. Oerhört ljust och trivsamt rum som i delvis öppen planlösning angränsar till köket. Härifrån finns även utgång till rymlig balkong om ca 8 kvm, Helt inglasad i lugnt läge med plats för utemöbler. Köket går i vitt och har gott om förvaring i flertalet skåp och lådor samt plats för större matbord. Bostadens sovrum är väl tilltaget och rymmer både dubbelsäng samt övriga sovrumsmöbler. Utmärkt förvaring via hel garderobsvägg samt stort fönster mot lugn innergård. Stilsäkert badrum i modern utformning, utrustat med bland annat duschhörna,golvvärme samt TM/TT

Välskött och populär förening som från och med 1/1-18 sänkte avgifterna med 5%

Bostaden ligger i populära Mariehäll på en lugn trivsam gata. Den erbjuder ett bekymmersfritt boende i en stabil och välskött förening. I närområdet finns flertalet förskolor och lekparker att tillgå. Till exempel föreningens egen lekpark på gården och den trevliga Kratsbodaparken bara ett stenkast bort som bland annat erbjuder plaskdamm. Marabouparken på andra sidan Bällstaån är ett riktigt smultronställe för alla åldrar med dess konsthall, restaurang och plaskdamm.

En kort promenad bort ligger mysiga Sundbyberg Centrum med dess genuina småstadskänsla. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig såsom caféer, restauranger, service, gym och matbutiker. Den nyöppnade gallerian Signalfabriken är väl värt ett besök. Inom promenadavstånd ligger även handelsplatsen Bromma blocks med massor av butiker. För den båtintresserade finns flera båtklubbar i området.

Kommunikationsutbudet är väldigt bra med bara några minuters promenad till tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, flygbussar och bussar. Från Sundbyberg nås Stockholm C på ca 8 minuter.

Välkommen på visning!

Andreas Pettersson - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

2 rum

Boarea:

57,2 kvm

Avgift:

4 028 kr

Slutbud:

3 050 000 kr (53 322 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter