Huggarvägen 49

Västerhaninge/Ribby / Haninge kommun
1 750 000 kr
  • 3 rum
  • 73 kvm

En optimalt planerad och totalrenoverad bostad i populärt område!

Varmt välkomna till Huggarvägen 49 och dessa optimalt planerade kvadratmetrar med genomgående mycket hög standard. Bostaden har under 2015 totalrenoverats med allt från golv, tak, väggar, inredning och maskinell utrustning. Ingenting har lämnats åt slumpen! Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och skärmas av genom en köksö. Här finns gott om plats för såväl matplats för 6-8 personer som större soffgrupp och tv-hörna. Genomgående i hela bostaden ligger ett vackert ekparkettgolv och väggarna är ljust målade.

Sovrumsdelen har skärmats av från de sociala ytorna med hjälp av vackra glasdörrar med spröjs för att stänga ute ljud och skapa en lugn oas. Bostaden nyttjas idag som 3,5 rok med två sovrum samt ett hobbyrum/kontor. Utöver detta hittar du en klädkammare samt en välkomnande hall med klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter. Badrummet har stambytts under 2017 och är nu utrustat med helkaklade väggar, klinker, duschhörna, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme!

Som om detta inte vore nog är bostaden belägen på återvändsgata och bakom huset finns områdets populäraste lekplats, med allt från klätterställning till gungor och basketkorg. På baksidan finns även möjlighet att bygga en uteplats på 3x4 meter.

Denna bostad vill ni inte missa, välkommen på visning!

Storlek:

3 rum

Boarea:

73 kvm

Avgift:

4 879 kr

Slutbud:

1 750 000 kr (23 973 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter