Furusundsgatan 18, 3tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
2 700 000 kr
  • 1 rum
  • 26 kvm

Charmig funkispärla med balkong i skuldfri förening

Missa inte denna välplanerade och genomgående ljusa 1: a om 26 kvm med välbevarade funkisdetaljer. Lägenheten är belägen på våning 3 i en av Gärdets bästa föreningar! Genomgående fint skick med bevarad fiskbensparkett och marmorgolv, öppen planlösning och härlig balkong med fantastisk eftermiddagssol. Allrummet är öppet, ljust och rymligt med plats för soffa, säng och matplats. Från allrummet når vi lägenhetens charmiga kök med tidsenligt serveringsskåp och förvaring bakom vita skåpsluckor samt maskinell utrustning i form av, spis, ugn, fläkt, kyl och en mindre frys. Badrummet är helkaklat och stambytt. När det kommer till förvaring blir vi bortskämda med en rymlig klädkammare i direkt anslutning till hallen.

Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd till lägenheten.

Lågt belånad och stabil förening som innehar en stor gemensam takterrass med milsvid utsikt över Stockholm. Föreningen har fram till nu varit skuldfri men har nu tagit upp ett mindre lån inför kommande balkong och fönsterrenovering. Två hissar finns i huset. Föreningen har 7 stycken parkeringsplatser med kö som kostar 900 kr/mån.

I direkt närhet finns ICA, sushi, restauranger och fik. Tunnelbana Gärdet finner du rakt över gatan och 1: ans blåbuss finns en kort promenad bort. Annat som finns i närområdet är SATS Gärdet, utomhusgym, Friskis & Svettis, Kampementsbadet samt ICA Kvantum i Värtahamnen för storhandling.

Nedanför Tessinparken breder Karlaplan ut sig med shoppingcentret Fältöversten. Där ryms en mycket välsorterad butik vid namn SABIS, Systembolag, Apotek samt flertalet klädbutiker. Närheten till naturen är ett av Gärdets största kännetecken, Lill-Jansskogen, Ladugårdsgärdet och Djurgården är alla bra alternativ för picknick och utomhusaktiviteter. I Tessinparken finns en stor och populär plaskdamm som barnen gärna leker i under sommartid. Alldeles intill denna finns ett trevligt utomhuscafé, där familjen kan svalka sig med allt från saft till ett vinglas i solen. I området finns också stall och ridfält, skridskoåkning på Östermalms IP samt preparerade skidspår på Ladugårdsgärdet som ger möjlighet till annorlunda och roliga utflykter för hela familjen.

Amélie Johansson - Mäklare Östermalm

Storlek:

1 rum

Boarea:

26 kvm

Avgift:

1 241 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (103 846 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter