Vattenledningsvägen 83, vån 1

Midsommarkransen/Telefonplan / Stockholm kommun
2 550 000 kr
  • 2 rum
  • 41 kvm

Fransk balkong - Bra förening - Fina detaljer

Välplanerad 2:a i charmiga Midsommarkransen med Svandammsparken utanför porten!

Välkommen till denna smart planerade 2:a som präglas av ett gott ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och en fransk balkong i härligt västerläge vilket innebär sol från tidig eftermiddag till sent på kvällen. Här ligger ett vackert parkettgolv och plats finns för soffgrupp, matplats och arbetsplats. Bostaden presenterar ett bra arbetskök med gott om förvaring och fina originaldetaljer som exempelvis sneda skåpluckor. Sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med badkar, ljust klinker och kakel samt ett vädringsfönster.

Mycket bra förening som under 2019 preliminärt kommer att kunna betala av alla lån och bli skuldfria! I dagsläget har föreningen endast ca 5 Miljoner i långfristiga skulder och dolt kapital genom en hyresrätt som under 2019 kommer att inbringa pengar i föreningens kassa. Det tillsammans med pengar från tidigare försäljningar ger föreningen möjlighet att bli skuldfria.

Utmärkt läge med Svandammsparken ett stenkast från lägenheten där du utöver parken även finner flertalet restauranger och caféer. På bara ett par minuter tar du dig till T-banan vid både Midsommarkransen och Telefonplan. Med en längre promenad eller en kortare cykeltur tar du dig även till Mälaren och populära Vinterviken.

Erik Delteus - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

41 kvm

Avgift:

2 737 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Erik Delteus

Erik Delteus

0708-99 49 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter