Radiusbacken 17, vån 4/4

Radiusbacken 17, vån 4/4

Midsommarkransen/Telefonplan / Stockholm kommun
5 995 000 kr
  • 3 rum
  • 103 kvm
Anmäl intresse

Unik etagevåning med pool, braskamin och hela fem meters takhöjd

- Högst upp i huset med stort ljusinsläpp
- Unik takhöjd om cirka fem meter
- K-märkt byggnad ursprungligen anno 1938
- Robust industrikänsla restaurerad 2009
- Helkaklat badrum med skön golvvärme
- Tvättmaskin, torktumlare & diskmaskin
- Stilfulla köksmaskiner i rostfritt stål
- Braskamin med skorsten i allrummet
- Massor med förvaring i garderober
- Bo granne med alla bra restauranger
- Kort promenad till tunnelbana & bussar
- Rymligt källarförråd om cirka fyra kvm
- Gästlägenhet, bastu och utomhuspool
- 2-3 minuter till CrossFit, yoga och gym

Välkommen till denna härliga unika etagevåning med helt privat läge högst upp på fjärde våningen i k-märkt byggnad. Här får du en imponerande takhöjd om cirka fem meter som skapar en känsla av ljus och rymd. I allrummet finner du braskaminen med gedigen skorsten på cirka fyra meter. Väggarna är vita och på golvet ligger vitlaserad ekparkett.

Bostaden har en mycket yteffektiv planlösning med stora sällskapsytor i både kök och allrum. Kökets maskinpark består av Electrolux rostfria sortiment med högsta kvalitet. Stort sovrum med möjlighet att nyttja takhöjden genom byggnation av ett loft. I det moderna badrummet finns tvättmaskin, torktumlare, design badkar samt skön golvvärme. På etagevåningen finner du det andra sovrummet som även kan disponeras som allrum. Här finns även ett mindre badrum för optimal komfort. Det finns eventuellt möjlighet till byggnation av terrass - arkitektritningar finns och bygglov krävs.

Brf Radiusfabriken är en populär och mycket välskött förening som äger fastigheten Timotejen 23. Föreningen består av 50 unika bostadsrättslägenheter. Föreningen har en låg skuldsättning endast 7633 kr/kvm. Här får du ett behagligt boende med hobbyverkstad, bastu, hissar, tvättstuga, cykelrum samt stor pool på gården. Föreningen har byggt en exklusiv föreningslokal/gästlägenhet i källaren som får nyttjas av medlemmarna. De boende har ett mycket förmånligt avtal med Com Hem för Tv TiVo cirka 29 tv-kanaler, bredband 100/100 Mbit/sec samt ip-telefoni.

Här bor du med närhet till Stockholm city - bara tio minuter till Slussen med tunnelbana. Stadshuset har för närvarande beslutade planer på att ytterligare bygga ihop och förtäta innerstaden med stekheta Telefonplan och Kransen. Här planeras spännande bostadsprojekt såsom Lilla Tellus, The Brick, Metronomen och omskrivna Tellus Towers som kommer bli ett landmärke för hela Stockholm.

Utmed Tellusborgsvägen finner du smultronställen som Pizzabakeren, Bonne Femme stenugnsbageri, Coffee Bean Café, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India samt omtalade Svenska Sushiköket. För bara ett par veckor sen slog även ICA supermarket upp dörrarna till en ny, fräsch och välsorterad matbutik. Ett par minuter bort ligger Västberga Handel med stora Coop Forum, Rusta, Apotek och Systembolagets nya butik.

Välkommen till ditt nya hem.

Erik Delteus - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

103 kvm

Avgift:

5 079 kr

Visning:

Söndag 25/2 Kl. 13:00-13:45

Pris:

(58 204 kr/kvm) 5 995 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

  • Söndag 25/2 Kl. 13:00-13:45Spara i kalender

    Öppen visning - Entré från Midsommargränd 17

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Radiusbacken 17, vån 4/4, Midsommarkransen/Telefonplan.

HitCounter