Parkvägen 17, vån 1

Råsunda / Solna kommun
3 300 000 kr
  • 2,5 rum
  • 63 kvm

Välplanerad 2,5:a i bästa läge med fönster i två väderstreck!

I hjärtat av gamla Råsunda finner ni denna charmiga och optimalt planerade bostad i fastighet anno 1938. Genomgående ljusa färgval, vackra golv, generös takhöjd och stora fönsterpartier i två väderstreck! Ljuset och den optimala planeringen känner man av så fort man kliver in genom dörren. Föreningen har en trevlig gemensam uteplats på baksidan av huset med sol från lunch. Denna nås från lägenheten en halvtrappa ner.

Här på Parkvägen 17 bor Ni mitt i den omtyckta stadsdelen med sitt rika utbud av restauranger, caféer, bageri, livsmedelsbutik och småbutiker. I närheten av lägenheten ligger också Råstasjön med grönområden och perfekta motionsspår.

På promenadavstånd finns ett stort utbud av butiker och service, bl.a. i Solna Centrum och i Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia. Längre upp på Råsundavägen i Råsundas nyaste kvarter, Filmstaden, finns SFs gamla charmiga biograf. Ett stenkast bort i Arenastaden ligger också nationalarenan Friends Arena. Utmärka kommunikationer utanför dörren i form av bussar (bl.a. 515 direkt till Odenplan), tunnelbana (blå linjen), pendeltåg samt tvärbana.

Storlek:

2,5 rum

Boarea:

63 kvm

Avgift:

2 825 kr

Slutbud:

3 300 000 kr (52 381 kr/kvm)

Kontakt

Mäklarassistent

Bilder

Planritning

HitCounter