Huvudstagatan 3F

Fristaden/Solna / Solna kommun
4 800 000 kr
  • 3 rum
  • 80 kvm

Takvåning med kungsbalkong i tre väderstreck

ACCEPTERAT PRIS! MÖJLIGHET FÖR SNABBT TILLTRÄDE! Takvåning med kungsbalkong i tre väderstreck och med Fristadens bästa läge!

Endast ett stenkast från Solna centrum finner ni denna spektakulära takvåning med kungsbalkong i tre väderstreck! Lägenheten är belägen i det populära området Fristaden, en lugn oas mitt i Solna som byggdes 2003. De ljusa väggarna i kombination med våningens höga läge, flera stora fönsterpartier med panoramavy och helgasade balkongdörrar gör att ni kan njuta av hemmets lugn och samtidigt blickar ut över Skytteholmsparken och takåsarna.

Lägenhetens planlösning inbjuder till umgänge och det öppna vardagsrummet med två utgångar till kungsbalkongen är en given samlingspunkt. Utanför de stora fönsterpartierna stäcker sig en kungsbalkong runt hela lägenheten och trapphuset! Från det påkostade köket med full maskinell utrustning och köksö med sittplatser når man också ut till kungsbalkongen. Härifrån har man en hänförande vy och från denna sida kan man se solen sänka sig ner över Skytteholmsparken. Sovrum med klädkammare ger utrymme för gott om förvaring. Badrummet är lyxigt stort och utrustat med alla tänkbara bekvämligheter.

Området Fristaden ger verkligen själ för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor, en belägen på Hannebergsgatan 28 och en på Huvudstagatan 1C. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär.

Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. Friskis och svettis kommer även öppna ett 1600kvm stort gym i Solna centrum i början av juni.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.
Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

80 kvm

Avgift:

4 342 kr

Slutbud:

4 800 000 kr (60 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Mäklarassistent

Bilder

Planritning

HitCounter