Råsundavägen 156, 4 tr

Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 4 rum
  • 85 kvm
Anmäl intresse

Trivsam lägenhet med stora sociala ytor, öppen spis och balkong!

Välkommen till denna trivsamma bostad på fjärde våningen med balkong i högt fritt syd/ost läge. Bostaden ligger i gavelläge med generöst ljusinsläpp från flertalet fönster med utsikt över Råsundavägen och Gamla Filmstaden och grönska.

Bostaden bjuder på en härlig atmosfär med stora sociala ytor som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Ursprungligen består bostaden av fyra rum och kök men används nu som tre rum och kök efter att man öppnat upp väggen mellan vardagsrum och ena sovrummet. Nu erbjuds instället en stor härlig matsal som förlänger den redan trivsamma sällskapsytan ytterligare. Det stilrena köket erbjuder god förvaring, bra arbetsytor och matplats. Stambytt badrum med tvättmaskin och två lättmöblerade sovrum.

I källarplanet har föreningen en stor festlokal, med soffgrupp, matbord och stolar för tjugo gäster, kök med kyl och frys, wc, bastu och sittgrupp utanför.

Här bor man med ett suveränt läge på Råsundavägen, alldeles intill Näckrosen T-bana som tar dig till Stockholms city på bara några minuter. Längst Råsundavägen går även flera bussar däribland buss 515 mot Odenplan på ca 10-15 min. Matbutik (Coop nära) har man dessutom på andra sidan gatan. Råsundavägen erbjuder flertalet restauranger, caféer och småbutiker. Här kan man tex gå ut och ät en god middag på Regissörsvillan och avsluta kvällen med ett besök på SF-biografen i Gamla Filmstaden. Som ett komplement till livfulla Råsundavägen ligger Artur Lundqvist park intill och bidrar med lugn och grönska mitt i staden. Flertalet lekplatser finns i närheten. En kort promenad bort ligger Råstasjön med fina gröna omgivningar och promenadslingan runt sjön tar ca 40 minuter. Dagis och skolor finns ett stenkast bort. Promenadavstånd till både Solna centrum och Sundbyberg centrum, ca 15 min.

Mall of Scandinavia och Friends Arena ligger även dem inom kort promenadavstånd med ca 250 butiker, restauranger, biograf mm.

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

85 kvm

Avgift:

4 928 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Råsundavägen 156, 4 tr, Råsunda.

HitCounter