Fagningsgatan 8, 5tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
4 035 000 kr
  • 2 rum
  • 50 kvm

Fritt läge mot Lill-Jansskogen

Fantastiskt gavelläge med stora fönster i fritt läge mot Lill-Jansskogen! Lägenheten är belägen högt upp på våning 5 med stor balkong i underbart sydvästläge. Stabil förening med låg belåning om ca 5 700 kr/kvm, garage finns att hyra i huset!

Bostaden är optimalt planerad med fint ljusflöde i hela lägenheten tack vare den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och kök samt fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet nås den soliga balkongen med fri utsikt mot Lill-Jansskogen där inget planeras att byggas framför. Här finns god plats för såväl soffgruppen som matsalsbordet. Köket är stilrent inrett med tidlösa materialval. Gott om förvaring finns bakom vita skåpsluckor och goda arbetsytor på en bänkskiva av laminat. Sovrummet rymmer en hel garderobsvägg och en större dubbelsäng. Hallen erbjuder förvaring i form av en inbyggd garderob och hatthylla för ytterkläder.

Badrummet är även det inrett med stilrena materialval som handfat, spegel med belysning, liggande vitt kakel, mörkgrå fondvägg och klinker med golvvärme. Badrummet är fullt utrustat med tak och handdusch med vikbara glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare, handdukstork och vita väggskåp.

Lägenheten vetter mot grönskande Lill-Jansskogen beläget nära Storängstorget där flertalet butiker och restauranger finns. På torget finns Puls och Träning, Sushi, Bamboo Asia, Texas Longhorn, Handelsbanken, Princess bageri, blomsterhandel m.m.

Norra Djurgårdsstaden är en snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor. Här bor ni i oslagbar kombination av natur- och stadsliv med Lill-Jansskogen och Husarviken som granne och promenadavstånd till Östermalm.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Blå busslinje 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter.

Välkomna på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm

Storlek:

2 rum

Boarea:

50 kvm

Avgift:

2 846 kr

Slutbud:

4 035 000 kr (80 700 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter