Kruthusbacken 82A

Solna / Råsunda / Solna kommun
2 620 000 kr
  • 2 rum
  • 40 kvm

Optimalt planerad mini 2:a om 40 kvm med mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Välkommen till denna fina och välplanerade 2:a om 40 kvm med centralt läge samt närhet till både kommunikationer och shopping.

Lägenheten erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum. Här har ni gott om plats för soffa, tv-möbel, matplats, arbetshörna och förvaringsmöbel. Sovrum med plats för stor dubbelsäng, fönster för vädring och ljusinsläpp. Köket är fräscht och erbjuder bra förvaring och diskmaskin. Badrummet är ljust inrett med vitt kakel och ljust klinkergolv med värme, här finns även tvättmaskin och förvaring i skåp. Den ljusa och inbjudande hallen bjuder på gott om förvaringsmöjligheter i form av rymliga garderober. Takhöjden är 2,7 meter som ger känsla av rymd!

På Kruthusbacken bor Ni med närhet till allt vad Råsunda har att erbjuda. Flera restauranger finns att välja på och flera småbutiker samt SF-biograf hittar ni längre upp på Råsundavägen i anrika Gamla Filmstaden. I Solna Centrum finns ett bra shoppingutbud och god service. På några minuters promenad når ni även natursköna Råsta- och Lötsjön, perfekt för er som gillar att motionera eller bara koppla av.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På några minuters promenad når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter, Arenastadens "Mall of Scandinavia" som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Mycket goda kommunikationsmöjligheter med Solna Centrums T-bana någon minuts promenad bort som tar en till T-centralen på endast 10 min. Närhet till flertalet bussar till bl.a. Odenplan, Bromma, Ekerö, Mörby och Älvsjö. Det är även gångavstånd till pendeltåget som går både från Sundbyberg och Solna station. Tvärbanan tar dig mellan Alvik - Solna Station.

Varmt välkommen på visning!

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

40 kvm

Avgift:

2 800 kr

Slutbud:

2 620 000 kr (65 500 kr/kvm)

Bilder

HitCounter