Mårdstigen 5

Bergshamra / Solna kommun
3 175 000 kr
  • 3 rum
  • 69 kvm

Rymlig 3:a i insynsskyddat läge!

Fast pris- ring för privatvisning!

På Mårdstigen 5 bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 12 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Coop och Ica på någon minuts avstånd.

Denna bostad är luftig och präglas av mycket ljus tack vare den optimala planlösningen och möjlighet till varierat möblemang. I hallen möts Ni av goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare finns två bra sovrum, fullrustat kök, ett fräscht badrum, stort socialt vardagsrum med plats för det stora sällskapet. Härifrån nås en fantastisk insynsskyddad balkong med sol och insynsskyddad utsikt.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Mårdstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär och mat för avhämtning.

För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter.

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

69 kvm

Avgift:

3 259 kr

Slutbud:

3 175 000 kr (46 014 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter