Hannebergsgatan 28

Fristaden/Solna / Solna kommun
2 850 000 kr
  • 2 rum
  • 53 kvm

Ytterst välplanerad lägenhet med gavelläge & balkong invid Solna C!

Bättre boende får man leta efter. Lägenheten är ytterst välplanerad och gavelläget bjuder på ett generöst ljusinsläpp. Här välkomnas du av ljusa väggar och genomgående ekparkett. Köket har full maskinell utrustning med extra finesser som vinkyl och känns påkostat. Invid köket finns möjlighet för fyra till sex personer att slå sig ner vid ett matbord. Vardagsrummet rymmer soffa, soffbord, bokhyllor, favoritfåtöljen och för den som har ett matbord och gärna vill placera det här går det utmärkt. Intill vardagsrummet ligger sovrummet med släta väggar. I badrummet med dusch finns både tvättmaskin och torktumlare installerat.

Området Fristaden ger verkligen själ för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor, en belägen på Hannebergsgatan 28 och en på Huvudstagatan 1C. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär.

Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.
Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

53 kvm

Avgift:

3 561 kr

Slutbud:

2 850 000 kr (53 774 kr/kvm)

Bilder

HitCounter