Framnäsbacken 8

Framnäsbacken 8

Skytteholm / Solna kommun
3 295 000 kr
  • 4 rum
  • 109 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 4:a med balkong!

På Framnäsbacken bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana, flertalet busslinjer och välsorterad mataffär på gångavstånd.

Denna välplanerade bostad präglas av mycket rymd och ljus tack vare stora fönsterpartier och den optimala planlösningen. I hallen möts Ni av goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns tre bra sovrum, fullrustat kök, ett helkaklat badrum, WC, stort socialt vardagsrum med plats för det stora sällskapet. Härifrån nås en fantastisk balkong.

På Framnäsbacken bor Ni i ett lugnt och lummigt läge med närhet till allt man kan önska sig så som Skytteholmsparken med sina vackra omgivningar, några minuters promenadavstånd till Solna Centrum och Huvudsta Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och service. I området finns utmärkta kommunikationer med tunnelbana från Solna C samt Huvudsta C som tar er till City på ca. 8 min, flertalet busslinjer, pendeltåg och även med tvärbanan. Inom gångavstånd finner Ni även större matbutiker som Ica Maxi. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. Läget är lugnt och lummigt invid stort grönområde, med gräsytor, fotbollsplan och lekplats. I närheten ligger också förskola, skola och gymnasium.

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

109 kvm

Avgift:

5 825 kr

Pris:

(30 229 kr/kvm) 3 295 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Framnäsbacken 8, Skytteholm.

HitCounter