Jakob Westinsgatan 1A

Kungsholmen / Stockholm kommun
3 135 000 kr
  • 1 rum
  • 32 kvm

Varmt välkomna till denna optimalt planerade bostad med ett fantastiskt läge intill Norr mälarstrand. Välskött och stabil brf med eget garage och sänkt avgift -16!

Bostadens disponering är mycket effektiv och erbjuder en luftig hall och ett renoverat kök i sobra kulörer. I allrummet ryms både soffgrupp, matplats, säng samt gott med förvaring. Från allrummet har du dessutom direkt anslutning till den trivsamma uteplatsen där man kan avnjuta många härliga stunder. Interiören utgörs av ljusa väggar, genomgående parkettgolv och stilfulla materialval.


Här bor du med ett av Kungsholmens bästa lägen med närhet till precis allt. Utanför porten gränsar Norr Mälarstrand och Riddarfjärden som utsikt. Här finns promenadstråk, joggingspår, marina och flertalet välkända restauranger och caféer. På några minuter når du Kungsholmstorg med sin välbesökta gatumarknad och ytterligare faciliteter såsom matbutik, apotek och systembolag samt Hantverkargatan med dess charmiga butiker och ytterligare restaurangutbud.
Naturen ligger runt husknuten i form av Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med underbara gräsytor, sandstrand, boulebar och strövområden.
Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar samt blåa linjens t-bana runt hörnet. Endast några minuters promenadväg så ligger även T-centralen med fjärrtåg, Flygbussarna, Arlanda express mm. Kvarteret är känt för det gastronomiska utbudet som är utöver det vanliga kombinerat med en härlig kultur och historia. Kungsholmens kyrka bjuder på vacker arkitektur från 1600/1700-talet och det är inte heller långt till Rådhuset och det ståtliga Stadshuset.

Välkommen på visning!

Johanna Dahlerus - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

32 kvm

Avgift:

1 407 kr

Slutbud:

3 135 000 kr (97 969 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter