Sagagatan 11, 3 vån

Sagagatan 11, 3 vån

Solna Centrum / Solna kommun
4 275 000 kr
  • 2 rum
  • 57 kvm
Anmäl intresse

Optimal 2a med hög standard!

Projektet i Hannebergsparken avser 23 st nyproducerade lägenheter för dig som söker ökad livskvalitet i ett hem med hög standard intill stora friluftsområden och bra kommunikationer. Härifrån promenerar du till Hagaparken på en kvart eller cyklar du till Stureplan på bara 20 minuter. Bostaden är 2 rum och kök, med högkvalitativa materialval och genomtänkt planlösning. Till Lägenheten hör en härlig balkong.

När du står i denna lugna och lummiga återvändsgata, som Sagagatan är, är det väldigt svårt att tro att detta är en av Solnas mest centralt belägna adresser. Här bor du några få hundra meter från Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. Friskis och svettis kommer även öppna ett 1600kvm stort gym i Solna centrum i början av juni.

I närområdet finns också plats för rekreation i både Hagaparken och Skytteholmsparken eller på någon av de närliggande idrottsplatserna. Eller varför inte ta en avkopplande golfrunda på Ulriksdals Golfklubb. Du har också närhet till flera av Sveriges största köpcenter, så som Mall of Scandinavia och Kista Centrum. Till Karolinska Sjukhuset och Astrids Lindgrens barnsjukhus kommer man på några få minuter med bil. Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Grannfastigheterna är från olika tidsperioder, där 50-talet är mest tidstypiskt för området. Arkitekt Klas Åkerman från Lomar har valt att hämta sin inspiration till exteriören från just den tidsperioden, med moderna tillägg som större fönster och större balkonger. Ett perfekt boende för såväl ensamstående som familj som söker ett bekymmersfritt och tryggt boende!

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

57 kvm

Avgift:

3 278 kr

Visning:

Söndag 21/1 Kl. 15:00-15:45

Pris:

(75 000 kr/kvm) 4 275 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sagagatan 11, 3 vån, Solna Centrum.

HitCounter