Råsundavägen 134

Råsundavägen 134

Gamla Råsunda / Solna kommun
1 995 000 kr
  • 1 rum
  • 28 kvm
Anmäl intresse

Mysig & väldisponerad med soldränkt balkong!

Här finns allt man kan önska sig av en mindre lägenhet, avskildhet för sängen, balkong i högt fritt läge. Ett ordentligt kök och hall med bra förvaring för kläder och prylar. Väggarna är vitmålade och ljust golv ger tillsammans med de stora fönsterna och det höga läget en känsla av rymd, vilket gör att lägenehten känns stor trots få kvadrat.

SERVICE/NÖJE
På Råsundavägens mitt bor du med allt man kan önska bara några minuter ifrån porten. Lite längre upp på gatan i riktning mot Sundbyb i området Filmstaden ligger Råsundas egen SF- biograf på klassisk Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan som fått en stjärna i White Guide. Samma utmärkelse har café Du Bon Pain fått som ni hittar längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo.
Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar du på ca 7 minuter.

GRÖNOMRÅDEN/FRIDIT/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade blande de boende i Råsunda. För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll. På Förrådsgatan ett stenkast från huset ligger Little Peace yoga.


KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till tunnelbanestationen promenerar du på endast par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Strax intill porten avgår bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Varmt välkomna på visning!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

1 rum

Boarea:

28 kvm

Avgift:

2 325 kr

Visning:

Söndag 21/1 Kl. 12:00-12:40Måndag 22/1 Kl. 11:00-11:30

Pris:

(71 250 kr/kvm) 1 995 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

  • Måndag 22/1 Kl. 11:00-11:30Spara i kalender

    Öppen lunchvisning - Välkommen!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Råsundavägen 134, Gamla Råsunda.

HitCounter