Siloplatsen 6, 13 tr

Kvarnholmen / Nacka kommun
3 100 000 kr
  • 2 rum
  • 54 kvm

Perfekt planerad 2a i populära "Lighthouse" på Kvarnholmen med stor balkong i bästa söderläge!

Välkommen till Stockholm Lighthouse där ni nu har chansen att flytta in i denna perfekt planerade 2:a på 54 kvm med en rejäl balkong om hela 7 kvm, tillträde sommaren i Juni 2018.

Här hittar ni en nyproducerad 2a från Peab som verkligen har lyckats med den yteffektiva planlösningen. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med ett stort fönsterparti i söderläge som ger ett rikt ljusinsläpp.

Ett smakfullt L-format kök med goda arbetsytor. Köket från välrenommerade Vedum har en väldigt fin kombination med grå/turkosa luckor med infällda grepplister i aluminium och en vit Carrara marmor bänkskiva. I köket hittar du all den maskinella utrustningen som behövs såsom induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn, (all maskinell utrustning från Siemens).

Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen om hela 7 kvadratmeter med utsikt mot Svindersviken. Balkong i söderläge gör att du kan avnjuta många soltimmar.

Ett helkaklat modernt badrum i grått kakel med passande grå fog till, med infällda spotlights i taket. En härlig takdusch med duschvägg i klarglas, wc och antracitgrått tvättställ, handduksstork samt ett litet fönster med utsikt. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsbänk ovanför. (se illustrationsbild)

Bra sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober. En rymlig hall med gott om förvaring i form av en större skjutdörrsgarderob.

Tillträde 2018-06-04.

FÖR MER INFO OCH BILDER SE: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/stockholm-lighthouse-brf-silouette/

Förutom spännande karaktär blandad med modern arkitektur innehar fastigheten en pampig gemensam entré med hotellkänsla samt både garage och en gemensam samlingslokal samt lounge med bastu och relax som är belägen högst upp i tornet.

På Kvarnholmen finns täta kommunikationer med bl a busslinje 402 (13 min till Slussen) . Från kajen kan ni även ta SL's pendelbåtar som tar er till Nybrokajen på 20 minuter. För den som vill så är det inte heller långt att cykla in till stan. I området planeras för såväl sjökrog som närcentrum med allehanda butiker och gym. Vill du hellre motionera utomhus så är promenadstråken längs vattnet Stockholms kanske allra finaste. Den nyöppnade Svindersviksbron ger en smidig förbindelse från Kvarnholmen via väg 222 till Södra länken men även till köpcentrum som Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Läs mer om Kvarnholmen på http://www.kvarnholmen.com/.

För mer information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Filip Tentak tel: 0709 99 79 24 eller e-post: filip.tentak@notar.se

Filip Tentak - Mäklare Nacka

Storlek:

2 rum

Boarea:

54 kvm

Avgift:

2 970 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (57 407 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter