Grumsgatan 3, 8 & 9tr

Farsta / Stockholm kommun
3 850 000 kr
  • 5 rum
  • 147 kvm

Storslagen etagelägenhet högst upp i huset med dubbla balkonger i sydvästläge!

Denna lägenhet kan egentligen summeras med ett enda ord: WOW!

Här finns verkligen allt som ni kan tänkas önska och lite till!
Den helt makalösa utsikten är självklart det första man uppmärksammar men här får ni även dubbla toaletter, stort vardagsrum med fönster i två väderstreck, dubbla balkonger i sydvästläge samt 4 sovrum där alla är i bra storlek. Som om det inte var nog har dessutom varje våningsplan sin helt egna ingång, vilket är helt perfekt om ni t.ex. vill hyra ut någon del av lägenheten eller har lite äldre barn som gärna vill ha en aning mer privatliv.

Brf Utö 3 köpte fastigheten 2014 och är en stor förening med 146 st lägenheter. Föreningen har även tillgång till både garage- och parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna.

Det är svårt att bo mer centralt i Farsta och endast ett stenkast bort finner ni omtyckta Farsta Centrum med sina hundratals butiker. Centrumet erbjuder alla möjliga varor och tjänster. Här samsas matbutiker, apotek, banker, klädbutiker, caféer, restauranger, gym m.m. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

I Farsta bor du attraktivt med närhet till såväl centrum som naturområden. Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger på promenadavstånd med många badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning vintertid.
I området finns dessutom flera förskolor & skolor att tillgå. Bland annat Kvickentorpsskolan och Farstaängsskolan.

Kommunikationerna är utmärkta och med tunnelbanans gröna linje tar man sig enkelt och bekvämt till Stockholms Central på ca 20 min. Vid centrum finns, förutom tunnelbanan, även ett flertal bussar. Bland annat 830 till Handen och 831 till Länna handelsplats.

Detta är chansen som ni inte vill missa!

Daniel Broné - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

5 rum

Boarea:

147 kvm

Avgift:

7 378 kr

Bilder

Planritning

HitCounter