Torgny Segerstedts allé 27

Rosendal / Uppsala kommun
1 680 000 kr
  • 1 rum
  • 32 kvm

Kontakta mäklaren för visning!
Etta som upplevs som en tvåa tack vare det rymliga sovloftet om ca 12 kvm, där finns gott om förvaring i inbyggda skåp och en dubbelsäng får med lätthet plats. Mycket ljus och luftig lägenhet med stora fönster och ca 3,7 meter i takhöjd. Planlösningen erbjuder hall med garderober, badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och tillval som kommod och duschvägg, vardagsrum och köksdel med diskmaskin samt sovloft med ca 1,2-1,4 meters takhöjd. Genomgående askparkettgolv och vitmålade väggar förutom i badrummet som har klinkergolv och kaklade väggar.
De här 32 välplanerade kvadratmeterna hittar du i en av Uppsalas häftigaste föreningar, Brf Inspiration! Föreningen har bland annat en gemensam terrass, löparbana och basketplan på taket. I byggnaden finns även gym på flera plan och en Ica-butik i bottenplan.

Rosendal är ett expansivt område endast ca 3 km från city och med närhet till vackra Stadsskogen och Hågadalen, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. På bara några minuter tar du dig enkelt till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området finns flera restauranger, café, mataffär, gym, tennisbana, paddelton m.m.

Jennie Hedengren - Mäklare Uppsala

Storlek:

1 rum

Boarea:

32 kvm

Avgift:

1 675 kr

Budgivning pågår

Bilder

Planritning

HitCounter