Kungsklippan 14, 4tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
3 300 000 kr
  • 2 rum
  • 37 kvm

Fantastisk 2:a med mycket centralt läge och härlig balkong!

Här har vi en riktigt fin och välplanerad 2:a med stor balkong. Omtyckta kvarter på bästa adress på centrala nedre Kungsholmen med närhet till det mesta i en av Sveriges bästa och största föreningar!

Lägenheten är mycket välplanerad med separat sovrum, rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Kök och badrum är i mycket gott skick och lägenhetens balkong vetter mot öst med en härlig utsikt över Klara sjö och Stockholms takåsar.

Lägenheten ligger i en av Sveriges största och bästa föreningar i de ståtliga och väl igenkända husen ritade av Sven Wallander. Föreningen har flera gemensamma utrymmen som 5 takterrasser, cykelförråd, övernattningslägenheter och tvättstugor. Tre hissar finns i huset.

Bostadens exceptionellt centrala läge med 10 minuters promenad till T-centralen, Arlanda Express och Stockholms centrala shoppinggator i kombination med nedre Kungsholmens vackra promenadstråk längs Norr Mälarstrand gör området ytterst attraktivt.

Mängder av caféer, restauranter, barer och butiker finns också i närområdet kring Norr Mälarstrand, Kungsholmstorg, Scheelegatan och Hantverkargatan.

En mängd kommunikationer finns alldeles runt hörnan i form av T-bana Rådhuset, blå buss 3 samt busslinjer 50, 54 och 61.

Varmt välkomna på visning!

Johan Efverström - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

37 kvm

Avgift:

2 798 kr

Slutbud:

3 300 000 kr (89 189 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter