Klippgatan 24A

Solna Centrum / Solna kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 58.5 kvm
Anmäl intresse

Tvåa intill Solna C med LÅG AVGIFT!

Varmt välkomna till denna välplanerade och ljusa 2:a med låg avgift ett stenkast ifrån Solna C. Bostadens planlösning är optimal med ljusa och rymliga rum som erbjuder flera utmärkta inredningsalternativ. Bostaden bjuder på ett tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa, soffbord, favoritfåtöljen m.m. Praktiskt badrum med badkar, rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med goda förvarings- och arbetsmöjligheter. Här finns de allra bästa förutsättningarna för att Ni skall trivas och känna er som hemma.

På Klippgatan bor Ni i ett attraktivt läge vid Solna C med sitt rika utbud av butiker, restauranger och service m.m. Utmärkta kommunikationer med T-bana (tar endast 10 min till T-centralen) och bussar med täta förbindelser. Bussar går även precis utanför på Sundbybergsvägen.

Närhet till flera lummiga grönområden för promenad/motionsrunda. Här ligger bl. a Skytteholmsparken och Huvudstafältet. På 10-15 minuters promenad tar man sig till Huvudsta strand, ett kulturområde med vackra Huvudsta slott med tillhörande annexbyggnader, 4-H gård med djur, bad- och solklippor. Där ligger även Pampas Marina som erbjuder populär brunch på helgerna. Än mer grönområden ligger vid Råstasjön- Lötsjön och Hagaparken. Badmöjligheter finns på Huvudstabadet som är ett stort tempererat utomhusbad eller vid Brunnsviken. I nya Arenastaden finns även nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia. För Er som gillar träning och motion så ligger ett flertal gymanläggningar på kort avstånd.

Välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

58.5 kvm

Avgift:

1 797 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Klippgatan 24A Solna Centrum

HitCounter