Göran Perssons väg 7

Huvudsta / Solna kommun
2 895 000 kr
  • 3 rum
  • 83 kvm

Optimalt planerad 3:a med stambytt badrum!

RENOVERINGSCHANS!

Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma lägenhet belägen i ett centralt läge nära tunnelbana. Här har du möjlighet att skapa ditt egna drömboende. Rejäla fönsterpartier som vetter mot grönska som skänker ett rikligt och behagligt ljusinsläpp. Samtliga ytor utnyttjas optimalt med lättmöblerat vardagsrum och vältilltagna sovrum. Vältilltaget kök med matplats för större sällskap.Lägenheten är nyligen stambytt. Till boendet hör en stor balkong i soligt och fritt läge.

Att bo på Göran Perssons väg innebär många fördelar. Här finns Huvudsta Centrum ett stenkast bort med goda kommunikationer och service, sköna promenad-/joggingstråk längs Ulvsundasjön och Pampas Marina samt Ica Maxi, Lidl, Solna Centrum och Sundbybergs Centrum i närheten. Den nya tvärbanan finns ett gångavstånd bort med linjen Alvik-Solna C. Tunnelbanan i Huvudsta Centrum tar dig till Stockholm City på ca 9 min.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här ligger även Nordens största köpcenter. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Brf Anderstorp är stor HSB förening som förfogar bland annat över eget gym, bastu och övernattningslägenheter. Förutom föreningens gym finns andra träningsmöjligheter i närheten på Fitness24/7 (Huvudsta C), Actic och Sats.

Varmt välkomna på visning!

Philip Kujanpää - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

83 kvm

Avgift:

4 718 kr

Pris:

(34 880 kr/kvm) 2 895 000 kr

Bilder

Planritning

HitCounter