Svarvargatan 8, 3tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
7 625 000 kr
  • 4 rum
  • 109 kvm

Toppen fyra i fritt läge med utsikt över Karlbergssjön! Två möjliga balkonger mot kanalen

Välkomna till en fantastiskt fin 4:a om 109 kvm från tidigt 30-tal som är mycket välplanerad med tre ordentliga sovrum i fritt, högt och ogenerat läge utmed Kungsholms Strand och utsikt över Karlbergssjön. Här har två lägenheter på ett mycket genomtänkt sätt länkats samman genom hallen. Många originaldetaljer är bevarade med alla karakteristiska funktionalitetsdrag. Hallen och två av sovrummen i lägenheten har varsamt renoverats och chansen finns att sätta sin egen prägel på resten av lägenheten. Då det är dubbel uppsättning av allting, skapas många valmöjligheter för hur man vill disponera lägenheten. Läget är strålande och med en lugnande, underbar utsikt från flera fönster mot Kungsholms Strand och sjöutsikt över Karlbergssjön kan detta bli ditt nya drömboende.

Du välkomnas in till en spatiös möblerbar hall som har ett vackert klinkergolv med behaglig golvvärme och trägolv i original framför den gedigna och fungerande öppna spisen. Lägenheten har bra förvaring i flera garderober och klädkammare. I hallen kan du göra en enklare möblering efter eget tycke och från hallen når du våningens alla rum. Vardagsrummet har ett härligt ljus genom de vackra fönstren som ligger i fritt och högt läge med läcker utsikt över Karlberssjön. På golvet ligger den bevarade fiskbensparketten som är återkommande i flera rum. Köket, som ligger i lugnt läge med fönster mot innergården, har bra förvaring, generösa arbetsytor och plats för ett stort matbord. Alla sovrum är belägna med fönster mot Kungsholms Strand och har plats för sängar och garderober. Lägenheten har även två rymliga badrum, helkaklade och utrustade med dusch med rundade glasdörrar
Balkonger mot Kungsholms Strand diskuteras inom föreningen. Om förslaget går igenom kommer aktuell lägenheten beviljas två balkonger.

Brf Skutan 26 är en äkta förening som äger marken. Det finns två entréer till byggnaden, en från Svarvargatan och en från Gjutargatan. Vid entré finner du även brevfack. Till lägenheten hör två vindsförråd. Det finns även cykel - och barnvagnsparkering i föreningen och fräsch tvättstuga på entréplanet.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter endast ett stenkast från livliga Fridhemsplan, ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet. Från lägenheten är det bara en kort promenad till populära Västermalmsgallerian som har ett väldigt stort utbud av både service, mat och shopping. Närhet till erkända restauranger som AG, Matkonsultatet, Café Proviant, La Famiglia och Sixten & Frans. Nära till Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand samt Hornsbergs strands badbryggor som passar perfekt för bad och båtfantaster. Det finns även en uppsjö av kommunikationer att välja mellan, bl.a. T-bana Fridhemsplan, ett stenkast från lägenheten (grön och blå linje) samt blå busslinjer 1, 3 och 4 med flera.

Varmt välkomna på visning!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

4 rum

Boarea:

109 kvm

Avgift:

5 938 kr

Slutbud:

7 625 000 kr (69 954 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter