Hannebergsgatan 32

Hannebergsgatan 32

Fristaden/Solna / Solna kommun
2 595 000 kr
  • 2 rum
  • 55 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till denna trevliga gaveltvåa med alla fönster mot den lugna gården. Intill Solna C!

Välkommen till denna lägenhet i mycket gott skick i omtyckta Fristaden.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar tillsammans med ett generöst ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck en härlig social sällskapsdel. Bostaden ligger i ett väl insynsskyddat läge. Väggarna är genomgående ljusa och i alla rum ligger vacker ekparkett.
Både köket och badrummet med påkostade materialval är fullt maskinellt utrustade. Förvaring finns i en stor klädkammare och i sovrummet finns flera garderober och det finns plats för ytterligare förvaringsmöbel samt dubbelsäng. Den egna uteplatsen med eftermiddagssol ramas in av buskar och nås från vardagsrummet. Här kan man avnjuta ett antal soltimmar under eftermiddagen.

Området Fristaden ger verkligen själ för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor, en belägen på Hannebergsgatan 28 och en på Huvudstagatan 1C. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär.

Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. Friskis och svettis kommer även öppna ett 1600kvm stort gym i Solna centrum i början av juni.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.
Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

3 238 kr

Visning:

Söndag 21/1 Kl. 11:30-12:15Måndag 22/1 Kl. 11:00-11:30

Pris:

(47 182 kr/kvm) 2 595 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hannebergsgatan 32, Fristaden/Solna.

HitCounter