Avestagatan 12

Spånga Solhem / Stockholm kommun
3 000 000 kr
  • 3 Rum
  • 79.5 kvm

Välkomna till denna helt fantastiska penthouse-3:a belägen högst upp i huset. Lägenheten kombinerar en mycket hög detaljfinish med unika attribut som den stora terrassen och en helt slående takhöjd. Redan i entrén får man en bra känsla med det exklusiva stengolvet med golvvärme som ligger i hallen invid sovrummen, det välutrustade badrummet och klädkammare. Lägenheten öppnas sedan upp med vardagsrum och köket som ligger i en vinkel mot det stora fönsterytorna från golv till tak som med den unika takhöjden ger ett imponerande intryck. Terrassen är stor och generös och ligger i ett fritt och soligt läge. Storleken är en av de främsta i hela området vilket skapar fantastiska möjligheter för ett skönt häng ute i solen oavsett om ni har gäster eller är själva. Sovrummen är av en god storlek och den ovan nämnda klädkammaren är mycket praktisk. I vardagsrum, kök och hall sitter spotlights vilket skänker ett fint ljus.

Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött, Mariannes fisk och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Gredo. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m.

Föreningen är mycket välskött med fina, påkostade huskroppar och en trivsam och välskött innergård med lekytor. Det finns en stor tvättstuga och en övernattningslägenhet med fyra sängplatser samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har idag hela 87 p-platser inklusive 6 gästplatser, antingen med el eller utan el för 300-400 kr/mån.

Tomas Ekström - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

79.5 kvm

Avgift:

5 346 kr

Slutbud:

3 000 000 kr (37 736 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter