Kungsklippan 11, 1tr ÖG

Kungsklippan 11, 1tr ÖG

Kungsholmen / Stockholm kommun
2 495 000 kr
  • 1,5 rum
  • 31 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 1,5:a 5 min från T-Centralen!

Här har vi en mycket fin och mysig lägenhet på Kungsklippan. Ett mycket välplanerad boende med nyligen renoverat kök, sovalkov och öppna ytor som ger en mycket hemtrevlig känsla. Stora fönster i högt läge mot gården. Extremt centralt läge med 5 min promenad till T-centralen och 20 meter till T-bana.

Här bor du med direkt närhet till Norr Mälarstrands vackra omgivningar och Fridhemsplans puls. Endast ett stenkast till Mälarens glittrande vatten, följer du vidare strandpromenaden som tar dig runt ön och dess rekreativa omgivningar kommer du att hitta många smultronställen. Ta ett dopp vid Smedsuddsbadet på förmiddagen och besök någon av alla välrenommerade restauranger på eftermiddagen. Avsluta kvällen på en picknickfilt i Rålambshovsparken eller varför inte möta solnedgången på Orangeriet eller Mälarpaviljongen.

Lägenheten tillhör den stora och stabila föreningen Brf Glasberget med mycket god ekonomi och välskött fastighet. Föreningens innergård är stor och grönskande och populär bland föreningens medlemmar där man har tillgång till grill och duka upp till picknick med nära och kära.

Lägenhetens exceptionellt centrala läge med gångavstånd till T-centralen, Arlanda Express och Stockholms centrala shoppinggator i kombination med nedre Kungsholmens vackra promenadstråk längs Norr Mälarstrand gör området ytterst attraktivt.
Mängder av caféer, restauranter, barer och butiker finns också i närområdet kring Scheelegatan och Hantverkargatan.

Ypperliga kommunikationer finns alldeles runt hörnan i form av T-banans blå linje 20m från porten, Rådhuset, blå buss 1 och 3 samt busslinjer 50, 54 och 61.

Välkommen på visning!

Johan Efverström - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

1,5 rum

Boarea:

31 kvm

Avgift:

2 421 kr

Visning:

Söndag 18/3 Kl. 14:45-15:30

Pris:

(80 484 kr/kvm) 2 495 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kungsklippan 11, 1tr ÖG, Kungsholmen.

HitCounter