Sjöbjörnsvägen 29

Gröndal / Stockholm kommun
5 600 000 kr
  • 3 rum
  • 78 kvm

Drömboende i etage med sjöutsikt i fastighet från 1904 mitt i fantastiska Gröndal!

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en lägenhet i etage i ett av Gröndals mest spektakulära fastigheter anno 1904 på attraktiv adress alldeles invid Mälaren, ett stenkast från Gröndals centrum. Bostadens läge i denna sekelskiftesfastighet är oslagbart med fantastiska trägolv, stort renoverat kök med sjöutsikt och stämningshöjande braskamin. Bostaden är uppdelad på två plan med stort rum och dusch med WC på nedre plan samt med kök, vardagsrum, sovrum, badrum samt hall på övre plan. Egen ingång på vardera planet.

Den härliga öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att man bor i en bostad som ger möjligheten till optimalt socialt umgänge. Utanför har man en underbar vy över alla möjliga sorters båtar som passerar här året runt. Det finns även badplats på badrocksavstånd samt närliggande båtklubb i centrum. Här bor man med extrem närhet till naturen och vattnet samtidigt som man har nära till pulsen på Södermalm med Hornstull som första anhalt. Denna lummiga småstad strax utanför tullarna erbjuder även flertalet promenadstråk för joggingturer eller långpromenader längs med Mälarens vatten.

I och med att föreningen endast består av 5 st lägenheter bor man med känslan av att bo i hus. Medlemmarna ansvarar gemensamt för fastigheten och man delar på den stora och härliga trädgården som sommartid är en grön oas för stora som små. Här finns bland annat bärbuskar, päron-, äppel- och körsbärsträd samt pallkragar för odling. Trädgården är perfekt för större festligheter och här lät även säljarna hålla sin bröllopsfest. Gemensam grill och utemöbler finns att tillgå. Det finns även gemensamma utrymmen så som cykelställ, parkeringsplatser, tvättstuga i källaren, plats för barnvagnar i källarplan, källarförråd samt stort gemensamt kallförråd. I föreningens garage har man även låtit bygga en snickeriverkstad.

Här bor ni med närhet till det mesta. På promenadavstånd finns omtalade Winterviken med café, restaurang och festvåning. På bara någon minut till fots når ni Gröndals centrum med sitt utbud av populära Lundbergs konditori, skomakare, sushirestaurang, pizzeria, kvarterskrog, matbutik med mera. Från tomten har man endast ca 50 meter till närmaste dagis och bara några minuters promenad till skola. Kommunikationerna är mycket goda med tvärbana på nära avstånd samt bland annat buss nr 133 mellan Ekensberg och Liljeholmen och buss nr 152 vilken går till Bromma flygplats.

Missa inte visningen av detta unika boende i idyllisk miljö!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

78 kvm

Avgift:

4 446 kr

Slutbud:

5 600 000 kr (71 795 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter