Gustav III:s Boulevard 103

Frösunda/Solna / Solna kommun
4 000 000 kr
  • 3 rum
  • 85 kvm

Trivsam trerummare med två balkonger i attraktivt läge intill Mall Of Scandinavia

Välkommen till denna välplanerade trea med genomgående planlösning som bidrar till ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden har två balkonger, varav den största ligger med eftermiddags/kvällssol i fritt läge mot föreningens grönskande gård. Längst bort i bakgrunden kan man också skymta Mall of Scandinavia.

Bostaden erbjuder allt vad ett bekvämt boende innebär. Med stora sällskapsytor ges gott om plats att umgås med familj och vänner. Både kök och vardagsrum inrymmer matbord för flera. Köket erbjuder komplett maskinell utrustning med inbyggd ugn, spishäll, mikrovågsugn, diskmaskin, spisfläkt och två kombinerade kyl/frysar. I badrummet finns tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, praktisk arbetsbänk, dusch mm. Mycket god förvaring i klädkammare och i flertalet garderober.

Bredband ingår i avgiften.

Frösunda är ett mycket populärt och idylliskt bostadsområde som pryds av fina fasader i olika färger. Här bor man i ett mycket attraktivt läge med gångavstånd till bland annat Mall Of Scandinavia som erbjuder allt man kan önska sig. Gångavstånd även till Friends arena och till vackra naturområden så som bland annat Råstasjön och Lötsjön, Hagaparken och Brunnsviken. Vill man, kan man både gå och cykla in till Stockholms innerstad. I Frösunda finns matbutik, restauranger och caféer.

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

85 kvm

Avgift:

4 720 kr

Slutbud:

4 000 000 kr (47 059 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter