Västra vägen 19, 2 tr

Västra vägen 19, 2 tr

Solna C / Rudviken / Solna kommun
3 095 000 kr
  • 3 rum
  • 78 kvm
Anmäl intresse

3:a i populära Rudviken med renoveringsbehov

I populära Rudviken med sina vackra grönskande omgivningar finner Ni denna inbjudande 3:a med radhuskänsla och låg avgift. Här bor Ni i ett centralt läge endast ett stenkast ifrån Solna C och kommunikationer. Boendet är i behov av renovering och erbjuder möjligheten att sätta sin egen stil och prägel. Samtliga ytor utnyttjas optimalt med stort och sällskapsvänligt vardagsrum samt två stycken sovrum med flera goda inredningsmöjligheter.

På Västra vägen bor Ni med kort gångavstånd till Solna C som erbjuder ett rikt utbud av affärer och restauranger. Dessutom finns det goda kommunikationer med både buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Rudviken är ett barnvänligt område med dagis, fritids och skola i närområdet. Det tar mindre än 30 minuter att gå till Vasastan. Hagaparken med dess fina natur ligger även i närheten.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På gångavstånd från lägenheten når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. I november år 2015 öppnade Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall kommer att vara ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Välkommen på visning!

Olof Petersén - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

78 kvm

Avgift:

3 256 kr

Pris:

(39 679 kr/kvm) 3 095 000 kr

Aktuellt bud:

3 240 000 kr (41 538 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Västra vägen 19, 2 tr, Solna C / Rudviken.

HitCounter