Inteckningsvägen 64, 2 tr

Inteckningsvägen 64, 2 tr

Hägerstensåsen / Stockholm kommun
1 975 000 kr
  • 2 rum
  • 56 kvm
Anmäl intresse

Bevarade detaljer och möjlighet att bygga om till trea - bredband 100 m/bit ingår

På andra våningen i lugna kvarter finns detta mysiga boende. Utgången till balkongen är från de sociala ytorna i vardagsrummet och ger dig ett extra rum sommartid. På balkongen kan du luta dig tillbaka och njuta av en oas i söderläge och med utsikt över lugna Inteckningsvägen med omgivande grönska.

Bostaden erbjuder tidstypiska detaljer i form höga takhöjder, bevarade garderober, fiskbensparkett och köksluckor i 1940-tals stil. Utöver detta återfinns även schackrutiga linoleumgolv som toppar stilen.

Badrummet är helkaklat och stambytt. Bostaden går enkelt att bygga om till en trea genom att dela av köket. Den som trivs med en öppen och social planlösning kan även öppna upp mellan kök och vardagsrum.

Brf Aktien 3 en förening med god stämning grannarna emellan. Det finns en Facebook grupp för kommunikation och det är inte ovanligt att grannarna grillar tillsammans. Stabil förening med god ordning och en lånebild om ca 3900 kr per kvm boyta enligt årsredovisningen 2016. Samtidigt har de stambytet och de andra stora renoveringarna bakom sig. Det finns även tillgång till en parkeringsplats för en låg avgift om 400kr per månad. Bredband via Ownit med en hastighet om 100 Mbit/ ingår i avgiften.

Hägerstensåsen är ett område välkänt för sitt lugn intill stadens puls. Läget är optimalt med tanke på det höga läget som Hägerstensåsen kan erbjuda. Samtidigt som du har naturen runt knuten bor du bara ca 500 meter från tunnelbanan med tre stationer från Liljeholmens Galleria med dess utbud och service. Även buss 147 går ca 400 meter från bostaden, raka vägen till Liljeholmen. Liljeholmen fungerar som en knutpunkt med kommunikationer över hela stan i form av tvärbana, bussar och tunnelbana. Centralen nås från Liljeholmen på 10 minuter.

Till Hägerstensåsen centrum går du på fyra minuter och här finns service genom välsorterad ICA Supermarket, spelbutik, blomsteraffär, restauranger med inriktning på pizza, grekiskt - kolgrillat, Thai samt sushi och annan service.

Nedanför bostaden ligger Hägerstensåsens bollplan och Västertorps idrottshall med inomhusbad, träningsanläggning och sporthall.
Nära Förskottsvägen ligger Hägerstens amfiteater som sommartid erbjuder kostnadsfria föreställningar. Inom ett kort promenadavstånd ligger välbesökta Hägerstensbadet med utomhusbassäng och inte långt bort finner du en välskött och utmanande minigolfbana på Personnevägen.

Hägerstenshamnen kantas av grönska, båtar och badbryggor. Kort promenad därifrån finns välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten. På vintertid erbjuds även rekreation i form av skridskoåkning på plogad bana på den lilla sjön.

Kort promenad till Telefonplan centrum med tunnelbana, konstfack, service, träningsanläggningar, klättercenter samt restaurang Landet vid innovativa Telefonplan. Deras klubb Heaven Up Here har korats till Sveriges bästa klubb. Telefonplan har utvecklats från en sömnig närförort med industrier till en oerhört levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden bara ett stenkast från innerstadens puls. Här har mycket planerats samt projekteras och mer är på gång att ske i detta otroligt nyskapande bostadsområde.

Vid Telefonplan finner du träningsanläggningarna SATS, Mitt Gym, Puls & Träning och Telefonplan CrossFit. Här finns även service av apotek, bank, matbutik och kvarterskrogar. År 2004 flyttade Konstfack och Designens hus in i Ericssons gamla telefonfabrik och sedan dess har området moderniserats och attraherat en allt yngre målgrupp.

I närområdet i Midsommarkransen finner du smultronställen som Restaurang Koloni, grönskande Svandammsparken med Svenska glassköket, Coffee Bean café, sushibaren Masahiro, Svenska Hamburgerköket, restaurang Nygammalt, Amazing India samt omtalade Svenska sushiköket. Bredvid underbara Svandammsparken finner du Gyllenborgens mat samt guldkornet Nalle & Kroppkakan. Med cykel når du enkelt Mälarens vatten med promenadstråk och klippbad samt Vinterviken med grönområden och Alfred Nobels gamla krutfabrik.

Även Västberga Handelsplats ligger nära till hands. Handelscentrumet ligger vid Västbergarondellen med bl.a. en stor Coop matvarubutik, Rusta, Apotek och Systembolaget

Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

56 kvm

Avgift:

4 108 kr

Pris:

(35 268 kr/kvm) 1 975 000 kr

Aktuellt bud:

2 370 000 kr (42 321 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Film på bostaden

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Inteckningsvägen 64, 2 tr, Hägerstensåsen.

HitCounter