Junkergatan 20, 1 tr

Aspudden / Örnsberg / Stockholm kommun
4 775 000 kr
  • 3 rum
  • 81 kvm

Radhuskänsla med möjlighet tilll ca 26 kvm uteplats 500 m från Örnsbergs badklippor


Rosenbuskar, gräsytor och ekar. Det låter som en dröm men det är utsikten du har från bostadens fönster. Från köket planeras att byggas en uteplats genom ett balkongprojekt som pågår i föreningen. Redan idag kantas gården av rabatter med tulpaner och rosor vilket skulle bli utsikten från din nya uteplats. En oas sommartid där du kan hålla koll på barnen från köket eller från din uteplats med en kopp kaffe i handen. Bostaden ligger på första våningen vilket är fördelaktigt i ett hus utan hiss. Här slipper du kompromissa med att köpa nyproduktion för hissen skull och kan njuta av bevarade tidstypiska detaljer i form av höga takhöjder, bevarade fönster och garderober samt köksluckor i 1940-tals stil. Utöver detta återfinns även schackrutiga linoleumgolv och en välvårdad fiskbensparkett som toppar stilen. Badrummet är helkaklat och stambytt och har ett badkar som ofta är barnens favorit.

Genom att dela av det stora sovrummet för ett kök har du möjlighet att skapa en fyrarummare med öppen och social planlösning. Söker du en enklare variant är rummet tillräckligt stort för att dela av i två.

Brf Sångfågeln 11 är en stabil förening med mycket låg lånebild om ca 4700kr per kvm boyta enligt årsredovisningen 2016. Samtidigt har föreningen de stora renoveringarna bakom sig som stambyte, fasad och fönster. Föreningen äger dessutom marken. Det finns även tillgång till parkeringsplatser för en avgift om 700kr per månad utan kö för tillfället.

Här bor du i mysiga kvarter med bageri runt knuten och Örnsbergs centrum på 150 meters avstånd från din bostad. I centrum har du livsmedelsbutik, restauranger och T-bana. Härifrån tar det endast 4 minuter till Liljeholmens Galleria och en kvart till Centralen. En kort promenad från bostaden finner du även Hägerstenshamnen med badmöjligheter och härliga promenadstråk längs vattnet, exempelvis från Örnsbergs båtklubb till Vinterviken. I närheten av bostaden hittar du också nya Aspuddsparken med mini-zoo, minigolfbana och populära Aspuddens IP.


Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

81 kvm

Avgift:

4 348 kr

Slutbud:

4 775 000 kr (58 951 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter