Oxenstiernas Allé 20

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 4 rum
  • 91.5 kvm
Anmäl intresse

Två balkonger samt två badrum!

Fantastisk 4:a högt upp i huset med dubbla balkonger! Med ett fantastiskt läge där man har sol från att den går upp tills den går ner tack vare dubbla balkonger som båda är generöst tilltagna med gott om plats för matgrupper samt loungegrupper. Interiört får man en luftig, ljus känsla tack vare den genomgående planlösningen samt stora fönsterpartier. Tre stora sovrum, generös klädkammare, badrum med tvättpelare, kök och vardagsrum i öppen planlösning, perfekt för socialt umgänge.

Lägenheten ligger i mysiga Ursvik med närhet till skolor och förskolor såsom Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola, Pysslingens förskola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan samt Milots förskola och Granatäpplets förskola.

Ursvik är i ständig utveckling. På http://www.ursvik.se finns utökad information om planerna för området. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen T-bana. Från Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana (spårvagn) och ett flertal bussar. Snart startar även tvärbanan Kistagren med en hållplats vid kommande Ursviks torg, som ligger på mycket kort promenadavstånd från bostaden.

En bit bort ifrån bostaden ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadstigar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Mateos, Ursviks kök&bar, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Måste ses, varmt välkommen på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

91.5 kvm

Avgift:

4 871 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Oxenstiernas Allé 20, Sundbyberg/Ursvik .

HitCounter