Sankt Göransgatan 123, 5 tr

Sankt Göransgatan 123, 5 tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
5 995 000 kr
  • 4 rum
  • 92,5 kvm
Anmäl intresse

Söker du en bostad högt upp i huset? Vil du även ha balkong, hiss, garage och en stabil förening med låg lånebild? Då har du hittat rätt!

På våning fem i fastighet med hiss finns denna moderna lägenhet i mycket bra skick. Här bor ni i rymlig lägenhet om ca 92 kvm med tre sovrum och med två badrum.

Panoramaliknande stora fönsterpartier i kombination med den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger bostaden sitt ljus och sin rymd. Den öppna planlösningen ger möjlighet till umgänge i stora sociala sällskap.

Balkong i attraktivt sydvästligt läge mot grönska och gård. Här kan du ha koll på barnen som leker på gården samtidigt som du kan njuta av en kopp kaffe intill din bostad. Här kan du också luta dig tillbaka på balkongen och njuta av ett insynsskyddat läge på grund av det höga läget.

Stabil förening med låg belåning för nyproduktion med 6951 kr per kvm boyta. Fastighet i mycket gott skick. Lyx i form av garage i huset som nås via hissen och en övernattningslägenhet. Föreningen får in 1 miljon i garageintäkter per år och 1 miljon i lokalintäkter per år (16,7 procent av föreningens intäkter).
Avgifterna har varit oförändrade sedan 2010 då de höjdes med 1 procent.

Att din oas dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till. Läget är optimalt med vattnet ca 500m från bostaden. Kungsholms strand kantas av grönska, båtar och badbryggor. Samtidigt som du har Västermalmsgallerian runt husknuten bor du bara två stationer från T- Centralen. Fridhemsplan fungerar som en knutpunkt med kommunikationer över hela stan i form av både blå och grön linje samt innerstadsbussar ca 300 meter från bostaden.

Kort promenad även till Norr Mälarstrand som erbjuder restauranger som Orangeriet, Mälarpaviljongen och Boule Bar. Rålambshovsparken besöks av stockholmare från hela staden för grillning och umgänge under sommarhalvåret. På Smedsudden finns en badstrand och kajakuthyrning. Promenadslingor längs Norr Mälarstrand för er till stadshuset och Stockholms city.

Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

4 rum

Boarea:

92,5 kvm

Avgift:

4 267 kr

Pris:

(64 811 kr/kvm) 5 995 000 kr

Aktuellt bud:

6 615 000 kr (71 514 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sankt Göransgatan 123, 5 tr, Kungsholmen.

HitCounter