Verkstadsgatan 9, 5 tr

Södermalm / Stockholm kommun
7 350 000 kr
  • 3,5 rum
  • 94,7 kvm

Rymlig 3,5:a på attraktiv adress med balkong i härligt söderläge!

VISNING 22/1 kl 12.30-13.00. Välkommen till denna rymliga och mycket fina 3,5:a på attraktiv adress med balkong i härligt söderläge. Här bor du i en välskött förening med mycket god ekonomi. Bostaden är väldisponerad med två sovrum, ett master bedroom/vardagsrum, en möblerbar hall, ett stort och socialt kök samt två helkaklade badrum. Rikligt ljusinsläpp ges i hela bostaden tack vare de stora fönsterpartierna med djupa fönsternischer som i kombination med den öppna och genomgående planlösningen skapar en härlig känsla av rymd.
Speglade dörrar, generös takhöjd, ljusa ytskikt och spröjsade fönster ger lägenheten sin charmiga karaktär. Exemplarisk förvaring finns i inbyggd garderob samt klädkammare. Det stora och välplanerade köket är bostadens hjärta där hela familjen kan samlas med nära och kära för många långa och trevliga middagar. En mycket fin bostad för hela familjen som det är enkelt att trivas i och bara att flytta in i.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. I fastigheten finns mysiga bageriet Cinnamon där du kan få härligt nybakt bröd till frukost. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och skobutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

Storlek:

3,5 rum

Boarea:

94,7 kvm

Avgift:

4 870 kr

Slutbud:

7 350 000 kr (77 614 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter