Sjöfartsgatan 17

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
2 710 000 kr
  • 1 rum
  • 42,5 kvm

Superfin etta med extra stor uteplats och fransk balkong. Perfekt läge i området och bra förening!

Välkomna till en superfin och mycket välplanerad etta med ett eftertraktat läge i området, en kort promenad till Södermalm, endast ett stenkast från kanalen och med stiliga fastigheter på gatan. Lägenheten är ljus och luftig, har fina materialval, parkettgolv och stora fönster. Med utgång från köket finns en extra stor uteplats som ramas in av en stilig spaljé. Här finns det bra plats att odla växter och inreda din egen trädgård, plantera träd, möblera för stora grillkvällar med alla vänner och bädda solstolar för soliga dagar. Genom en dörr i spaljén kommer du in på föreningens stora innergård. I det rymliga sällskapsrummet finns det stora fönster och en fransk balkong där Körsbärsträden utanför blommar vackert på våren. Ett perfekt läge i området med direkt närhet till kajen och dess promenadstråk, Hammarby Sjöstads shoppingstråk, restauranger och annan service.

Lägenheten är lättmöblerad och välplanerad för umgänge med vänner och familj. Vardagsrummet är stort, ljust och trevligt och har bra plats för både soffhörna, bokhyllor och säng. Köket är välutrustat med inredning i vitt, gott om förvaring och stor matplats. Stort och välutrustat badrum inrett med kakel och klinker, här finns både tvättpelare samt badkar. Gott om förvaring i flertalet platsbyggda garderober och direkt utanför ytterdörren finns ett rymligt förråd.

Föreningen har bra extrautrymmen för alla medlemmar med bla. garage, cykelrum, förråd, övernattningslägenhet, tvättstuga och soprum. Stor och trevlig innergård med trädgårdsgrupp. Föreningen äger också marken och har god ekonomi. Avgiften sänktes med 10% från och med 1 juli 2016 samt med 10% 1 juli 2015. Bredband ingår i avgiften.

På Sjöfartsgatan bor du cirka en minut till all nödvändig service, såsom ICA, kaféer, tobaksbutiker och apotek. På några hundra meters avstånd ligger Stockholm Food Village med saluhall, restaurang, café och bageri. Här kan du njuta av en söndagsbrunch eller handla ekologiska, närproducerade varor.
I området finns även ett brett utbud av restauranger. För att nämna några favoriter finns här; Texas Long Horn för den hungrige, Sushi Restaurangen Tezukuri för finsmakaren, eller ett festligt besök på Hemma hos Kaj. För den evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen arena, Hovet och Tele 2 Arena inom behagligt avstånd. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger. Härliga promenadstråk längs kajen och endast en kort promenad till Södermalms citypuls.

Det finns bra kommunikationer, med Tvärbanan som går från Sickla Udde till Alvik, via Gullmarsplan och Liljeholmen, samt bussarna 71,74 och nattbussen 96. Lokala Färjan M/S Lotten kör mellan Södermalm, Hammarby sjöstad & Henriksdals hamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar på sommaren mellan Hammarby Sjöstad och Nybroviken, via Djurgården och Saltsjökvarn.

Varmt välkommen på visning!

Johanna Lindbäck - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

42,5 kvm

Avgift:

2 370 kr

Slutbud:

2 710 000 kr (63 765 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter