Senapsvägen 3

Sörbyängen / Örebro kommun
2 540 000 kr
  • 5 rum
  • 121,5 kvm

Stilren och välplanerad bostad i populärt och barnvänligt område. Cykelavstånd till Örebro city.

Välkomna till Senapsvägen 3 och detta stilrena och smakfullt renoverade bostadsrättsradhus med mycket bra läge i populära och barnvänliga Sörbyängen. Från uteplatsen på framsidan av huset har man utsikt över föreningens fina innergård med lekplats. Genomgående fina materialval och ljusa färger. Badrummen renoverades 2009 och övriga rum och köket renoverades 2014.

Välkomnande hall med fint ljusgrå klinker på golvet och vita väggar. I anslutning till entrén finns bostadens tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsskåp. Vidare in i bostaden öppnar hallen upp sig och tar dig vidare in i det exklusiva Marbodalköket med vita släta köksluckor, grå bänkskiva och rostfria vitvaror. Öppen planlösning till det inbjudande vardagsrummet som har ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. På entréplan finns även ett sovrum samt ett helklaklat badrum.

En trappa upp möts man av ett allrum med plats för soffa och tv. På övervåningen finns ytterligare ett helkaklat badrum, två rymliga sovrum samt ett mindre sovrum som även kan användas som kontor eller en rejäl walk in closet.

Stor uteplats med trädäck på husets baksida samt en plattsatt uteplats på framsidan som vetter mot föreningens innergård och har utsikt över lekplatsen.

Här bor man i ett trivsamt och lugnt område med gångavstånd till Tybble vårdcentral, Örebro Universitet, mataffärer, apotek och golfbana med 18-hålsbana. Det är även närhet till natur, motionsspår och Gustavsvik med bad och gym. Cykelavstånd till Örebro city med stort utbud av restauranger, shopping och nöjen.

Varmt välkomna på visning!

Lars Olsson - Mäklare Örebro

Storlek:

5 rum

Boarea:

121,5 kvm

Avgift:

6 659 kr

Slutbud:

2 540 000 kr (20 905 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter