Råsundavägen 134, 1tr

Gamla Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 1 rum
  • 28 kvm
Anmäl intresse

Totalrenoverad etta med sovalkov i hjärtat av Råsunda!

Välkommen till denna totalrenoverade etta (2016) på 28 välplanerade kvadratmeter belägen i hjärtat av Råsunda. Helkaklat och stilfullt badrum med dusch. Köket är stilrent och modernt med vita luckor, fläktkåpa samt kakel ovan arbetsbänk. Separat sovalkov med möjlighet till loftsäng vilket skulle ge lägenheten extra utrymme för förvaring eller arbetshörna. Inbjudande och rymlig hall med stort klädskåp och byrå som erbjuder gott om förvaringsutrymmen. Stora fönsterpartier i vardagsrum och kök ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Här är det bara att flytta in och njuta av en nyrenoverad bostad.

Bostaden ligger i hjärtat av Gamla Råsunda, Solnas mest eftertraktade områden. Tunnelbana och bussar går i nära anslutning till bostaden och på ca 10 minuters promenadavstånd nås pendeltåg och tvärbana. På Råsundavägen finns det gott om butiker, restauranger och caféer och i Gamla Filmstaden finns SF- biograf som visar de allra senaste filmerna. Föredrar man motionsträning ligger Löt- och Råstasjön på några minuters avstånd där man kan långa promenader längst vattnet eller träna på det nyöppnade utegymmet.

På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder 250 butiker och är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För Er som söker större utmaning än så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

Varmt välkommen på visning!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

1 rum

Boarea:

28 kvm

Avgift:

2 236 kr

Visning:

Söndag 14/1

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Råsundavägen 134, 1tr, Gamla Råsunda.

HitCounter