Sjöviksbacken 2, 7tr

Liljeholmskajen / Stockholm kommun
7 425 000 kr
  • 4 rum
  • 105 kvm

Strålande sjöutsikt med balkong i direkt frontläge mot Södermalm!

Med ett svårslaget och spektakulärt frontläge med sjöutsikt finner ni denna rymliga 4rok som kan disponeras som 5rok på attraktiv adress alldeles invid vattnet. Denna bostad måste upplevas på plats då bostäder likt denna sällan kommer ut på marknaden på grund av dess unika läge. Mycket flexibel lägenhet som riktar sig till flera målgrupper. Dels till den stora familjen med behov av flera sovrum men också till de som önskar en mer öppen planlösning då det finns möjlighet att öppna upp vardagsrum och kök om så önskas.

Här har man utsikt över vattnet och kan njuta av vykortsvyn med Tantolunden som bakgrund och kan följa årstiderna genom färgskiftningar på träd och buskar. Balkongen mäter ca 11 kvm och erbjuder en 180 graders panoramautsikt som sträcker sig bort mot Södermalms bebyggelse och de vackra tornen på Högalidskyrkan.

Tack vare närheten till vattnet har man här badrocksavstånd till den stora bad- och solbryggan nedanför vilken är populär under årets varmare månader av Liljeholmskajens boende. Här kan man njuta av soluppgången vid sitt morgondopp eller varför inte ta ett kvällsdopp för att sedan avnjuta en middag på någon av områdets populära restauranger längs med promenadstråket invid vattnet. Promenadstråken invid vattnet är även mycket populära för löprundor och promenader med möjlighet att fortsätta längs med Årstaviken och bort mot Årstaskogens lummiga och lugna oas med välbesökt utegym.

Disponeringsmöjligheterna för denna bostad är många och det är bara fantasin som sätter gränser. Idag används lägenheten som 5rok tack vare ombyggnad av klädkammare till ett mindre sovrum vilket betyder att man i dagsläget erbjuds tre stycken större sovrum och ett mindre. Vid önskemål kan med fördel det mindre sovrummet användas och göras om till en walk-in-closet eller öppnas upp för att få ett större kök (se alternativ planlösning).
Lägenheten erbjuder vidare två stycken badrum, ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt ett med dusch. Köket går i ljusa och moderna kulörer och har en fullutrustad maskinpark i form av spishäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd samt köksfläkt.

Vardagsrummet är luftigt och här kan man från soffan njuta av sjöutsikten tack vare stort fönsterparti och ett härligt ljusinsläpp från balkongdörr i glas. Från vardagsrummet når man även bostadens klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. För ytterligare förvaring finns även sex stycken garderober i den rymliga hallen samt ett externt källarförråd om ca 8 kvm.

Liljeholmskajen har under åren genomgått en stor omvandling och här finns möjligheten att bo i ett område som har allt. Kommunikationerna är goda med tvärbana, tunnelbana, pendeltåg och bussar på nära avstånd samt en stor närhet till Södermalms puls genom en promenad på ca 10 minuter. Inom promenadavstånd från lägenheten finns även en bra matbutik, SATS samt trevliga restauranger såsom Primo Ciao Ciao, Bankomat, Black Swan, Indian Garden, Rhino och pizzeria samt sushi. I området finns även flertalet förskolor och skolor så som Årstadalsskolan bara några hundra meter bort, vårdcentral och bank. Det råder ingen tvekan om att Liljeholmskajen är ett av de hetaste områdena i Stockholm.

Genom en promenad på ca 7 minuter eller med tvärbanan en station når man även Liljeholmen på bara någon minut. Sedan 2009 finns Liljeholmstorgets prisbelönta galleria vilken erbjuder flera mataffärer så som fantastiska ICA Kvantum i bottenplan med ett stort utbud och ca 90 butiker inom mode och inredning samt en mängd övrig service såsom skomakare, kemtvätt och apotek. Från och med våren 2014 har även Flygbussarna börjat gå till Arlanda från Liljeholmen.

Varmt välkomna att hänföras av detta fantastiska boende som erbjuder en hög livskvalitet!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

4 rum

Boarea:

105 kvm

Avgift:

6 120 kr

Slutbud:

7 425 000 kr (70 714 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter